Pátek, 19. dubna 2024

Ministr Ambrozek se zúčastní festivalu TSTTT

Ministr Ambrozek se zúčastní festivalu TSTTT

Minístr životního prostředí Libor Ambrozek se v sobotu 26. listopadu zúčastní mezinárodního filmového vestivalu Týká se to také tebe (TSTTT) 2005 v Uherském Hradišti.

V 16:30 se zapojí do panelové diskuse na téma Jaký prostor, smysl a význam má dnes ekologie v našich sdělovacích prostředcích, která proběhne ve Velkém sále Reduty. Diskusi bude řídit Radko Kubičko. Účast přislíbili Jan Baltus (Technický týdeník), Kateřina Javorská (Mosty), Olga Menzelová (Parlamentní TV), Jiří Stejskal (ČT Brno), Roman Ondrůj (ČT Brno, zpravodajství), Jiří Závozda (TV Prima), Ludvík Vaculík (spisovatel), Jakub Patočka (Literární noviny), Beata Jirešová (Ekologie a společnost), Ludmila Krupková (Živa) a Dalibor Zachoval (Veronica). Kromě Libora Ambrozka by měli být přítomni také jeho předchůdci Bedřich Moldan a Martin Bursík.

V 19:30 se pak ministr Ambrozek zúčastní Slavnostního vyhlášení výsledků filmové soutěže a předání cen TSTTT 2005 ve Velkém sále Klubu kultury Uherské Hradiště.

Na něj na stejném místě naváže ve 20.00 Koncert Roberta Křesťana a Druhé trávy. Srdečně zveme i na společenský večer s cimbálovou muzikou Jaroslava Čecha, který začne ve 21:00 ve Velkém sále Reduty.

Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů