Úterý, 23. dubna 2024

Pozvánka na slavnostní podpis dotace pro Středočeský kraj

Pozvánka na slavnostní podpis dotace pro Středočeský kraj

Ve středu 11. ledna 2006 podepíší ředitel odboru vnějších vztahů MŽP Jakub Kašpar a hejtman Středočeského kraje Petr Bendl rozhodnutí o finanční podpoře projektu Rozvoj sítě krajských středisek EVVO Středočeského kraje z prostředků Evropského sociálního fondu [1]. Tisková konference spojená s podpisem začne v 10:00 v 2. patře budovy Krajského úřadu Středočeského kraje, Zborovská 11, Praha 5.

 

Projekt, který má zajistit stabilní síť ekologického vzdělávání v Středočeském kraji, je postaven na široce založeném partnerství [2] a umožní vytvoření pěti nových pracovních míst.


Poznámky:
[1] Projekt byl podpořen ve 2. výzvě grantového schématu „Síť environmentálních informačních a poradenských center“, vyhlášeného MŽP v rámci opatření 4.2 Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů. V něm se rozdělují prostředky Evropského sociálního fondu (ESF) na projekty neinvestičního charakteru. Přidělená dotace je hrazena ze 75 % z prostředků ESF a z 25 % z prostředků státního rozpočtu (MŽP).

[2] Na projektu se jako partneři podílejí Statutární město Kladno, Město Poděbrady,  Město Vlašim, Naučné středisko ekologické výchovy Kladno-Čabárna, o.p.s., ZO ČSOP Vlašim a ZO ČSOP Polabí.


Další informace:

http://www.env.cz/AIS/web.nsf/pages/op_lidske_zdroje
http://www.esfcr.cz
http://www.kr-stredocesky.cz

http://www.nsev-kladno.cz

http://www.csopvlasim.cz

http://www.polabske-ekocentrum.cz

Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů