Sobota, 20. dubna 2024

Nové knihy - Ekologická výchova pro školy 2005/2006

Nové knihy - Ekologická výchova pro školy 2005/2006

Olomoucký kraj v závěru loňského roku vydal publikaci Ekologická výchova pro školy 2005/2006. Materiál tvoří souhrnná nabídka ekologických programůpro zařízení pracující s dětmi.

Brožura se 120 stranami formátu A5 bude v nejbližších dnech rozeslána školám a školským zařízením. Publikace se také stane pomocníkem neziskových organizací, které pracují s dětmi a mládeží a připravují pro ně různé ekologicky zaměřené programy. Publikace je pro přehlednost rozdělena na tři základní části podle předmětu nabídky. Obsahuje sekce zaměřené ekologické výukové programy, semináře a rovněž pomůcky a publikace.

Olomoucký kraj nechal vytisknout tisíc kusů publikace, za něž zaplatil 70 tisíc korun. Zájemci ji mohou zdarma získat v recepci sídla Olomouckého kraje, případně si o ni napsat na adresu t.prikryl@kr-olomoucky.cz.

Image1.jpg

Zdroj: Agris
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů