Úterý, 16. dubna 2024

Ekologické repráky pro každou domácnost

Ekologické repráky pro každou domácnost

Koupil jsem si papírovou krabici na CéDéčka. Byla levná a jediné, co jsem musel udělat, bylo ji složit. Ikeácká móda se nyní ale stěhuje od doplňků pro domácnost. Jistá japonská společnost MUJI totiž představila skládácí papírové reproboxy. Fuknční!

Ekologické repráky pro každou domácnost

MUJI není pouze mezinárodní společností s celosvětovou působností, ale také způsobem života spousty zákazníků. V roce 1983 otevřela první prodejnu v Japonsku a jejím krédem byla výroba jednoduchého designu s použitím inovačních materiálů, ekonomického balení s důrazem na atraktivitu a upozornění právě svou jedinečností.

MUJI v japonštině znamená Mujirushi Ryohin – v češtině doslova neznačkové zboží. MUJI vyrábí zboží z kvalitních, ale cenově dostupných materiálů, s přihlédnutím na pozdější ekologickou likvidaci. Těmito ideály se společnost řídí přes dvacet let.

Nyní představila novinku na trhu.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů