Pátek, 26. dubna 2024

Program podpory malých a středních podnikatelů postižených povodní

Program podpory malých a středních podnikatelů postižených povodní
Program Rekonstrukce 2006 je určen malým a středním podnikatelům postiženým povodněmi v roce 2006 na pomoc při obnově jejich podnikání.

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo program Rekonstrukce 2006 schválený vládou dne 2. 4. 2006 (usnesení č. 353). Tento program je určen malým a středním podnikatelům postiženým povodněmi v roce 2006 na pomoc při obnově jejich podnikání.
Úplné znění programu je uvedeno na internetových stránkách Ministerstva průmyslu a obchodu www.mpo.cz.
Realizací programu je pověřena Českomoravská záruční a rozvojová banka. Tiskopisy žádostí o podporu v programu Rekonstrukce 2006 budou k dispozici od 20. dubna 2006 na uvedené internetové adrese Ministerstva průmyslu a obchodu a také na internetové adrese Českomoravské záruční a rozvojové banky (www.cmzrb.cz).
Příjem žádostí o podporu podnikatelů postižených povodněmi zahájí pobočky Českomoravské záruční a rozvojové banky dnem 2. května 2006.


První národní konference projektu Národní soustavy kvalifikací

Konference pod názvem Rozvoj Národní soustavy kvalifikací, která podporuje propojení počátečního a dalšího vzdělávání (NSK), se bude konat dne 20. dubna 2006 od 9.00 v Praze v prostorách hotelu Andel's.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR zde bude prezentovat svůj systémový projekt. Jeho cílem je vytvořit systémové prostředí, které bude podporovat srovnatelnost výsledků dosažených různými formami učení a vzdělávání.
To by mělo umožnit uznávání skutečných znalostí a dovedností nezávisle na formách učení a vzdělávání, přenos požadavků světa práce do vzdělávání a také veřejnou informovanost o všech celostátně uznávaných kvalifikacích, srovnatelnost kvalifikačních úrovní v ČR a v EU.
Projekt má význam pro uplatnění role Ministerstva průmyslu a obchodu při ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání podle nové zákonné úpravy.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů