Pátek, 19. dubna 2024

Pozvánka na slavnostní podpis dotace pro Karlovarský kraj

Pozvánka na slavnostní podpis dotace pro Karlovarský kraj

V pátek 28. července 2006 v 10:00 bude slavnostně podepsáno rozhodnutí o finanční podpoře projektu Síť environmentálních a poradenských center Karlovarského kraje. Hlavním koordinátorem zmiňovaného projektu je Společnost pro udržitelný rozvoj (STUŽ) Karlovy Vary [1]. Rozvoj systému a sítě středisek environmentální výchovy, vzdělávání a osvěty v regionu Karlovy Vary, Sokolov a Cheb bude financován z prostředků Evropského sociálního fondu a MŽP.

Dovolujeme si Vás spolu s předsedou STUŽ Karlovy Vary Pavlem Žlebkem a ředitelem odboru vnějších vztahů MŽP Jakubem Kašparem pozvat na prezentaci projektu, která bude spojena se  stylovým občerstvením  z produktů ekologické farmy.

Po seznámení zástupců medií a čestných hostů s projektem bude následovat krátká tisková konference, která proběhne v Zasedacím sále Krajského úřadu, Závodní 353/88, Karlovy Vary.

Poznámky:
 [1] Projekt byl podpořen ve 3. výzvě grantového schématu „Síť environmentálních informačních a poradenských center“, vyhlášeného MŽP v rámci opatření 4.2 Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů. V něm se rozdělují prostředky Evropského sociálního fondu (ESF) na projekty neinvestičního charakteru. Přidělená dotace je hrazena ze 75 % z prostředků ESF a z 25 % z prostředků státního rozpočtu (MŽP).

[2] Partnery projektu jsou Krajský úřad Karlovarského kraje, Magistrát města Karlovy Vary, Městský úřad Cheb, Síť ekologických poraden ČR – STEP, Hospodářská a sociální rada Sokolovska.
Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů