Pátek, 29. března 2024

Volná místa ve Sněmu dětí ČR pro životní prostředí

Volná místa ve Sněmu dětí ČR pro životní prostředí

Od 1. do 31. ledna 2007 přijímá Agentura Koniklec návrhy na obsazení volných míst novými členy za "okresy" České republiky, které nejsou v současné době zastoupeny v již čtrnáct let fungujícím Sněmu dětí ČR pro životní prostředí.

 

Sněm dětí je výběrovým celorepublikovým sdružením, jehož členové absolvují například celoroční vzdělávací program Energie, lidé a ŽP a mohou získat atestaci – osvědčení podepsané patronem Sněmu dětí, ministrem ŽP. V rámci celoročního programu je pro mladé zájemce o přírodu a životní prostředí připraven bohatý odborný i herní program, komunikace s odborníky a osobnostmi a společné vícedenní akce v Čechách i zahraničí.

 

Přihlášky do Sněmu dětí byly tento týden poštou rozeslány na všechny základní školy a víceletá gymnázia v těchto ve sněmu nezastoupených okresech: České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice, Tábor, Domažlice, Klatovy, Plzeň-město, Plzeň-jih, Plzeň-sever, Rokycany, Tachov, Cheb, Karlovy Vary, Sokolov, Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec, Semily, Hradec Králové, Jičín, Náchod, Rychnov nad Kněžnou, Trutnov, Chrudim, Pardubice, Svitavy, Ústí nad Orlicí, Pelhřimov, Havlíčkův Brod, Jihlava, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Zlín, Kroměříž, Uherské Hradiště.

 

Elektronické formuláře přihlášek do Sněmu dětí spolu s bližšími informacemi o výběrovém řízení a o jeho činnosti naleznete na adrese http://sdcr.koniklec.cz.

 

Informace můžete též získat na kontaktu: Václav Bratrych, tel.: 732 749 878
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů