Čtvrtek, 28. března 2024

Občané z Konstantinolázeňska a Stříbrska se mohou vyjádřit k budoucnosti regionu

Občané z Konstantinolázeňska a Stříbrska se mohou vyjádřit k budoucnosti regionu

Zajímá Vás problematika Vašeho regionu? Chcete se podílet na plánování budoucnosti regionu Konstantinolázeňska a Stříbrska? Pak máte možnost. Místní akční skupina Český Západ – Místní partnerství v současné době aktualizuje svou rozvojovou strategii pro období 2007 – 2013. Cílem tohoto dokumentu je popsat problémy daného území a navrhnout možnosti, jak tyto problémy řešit. A i Vy se můžete na výsledné podobě tohoto dokumentu podílet. Návrh cílů a aktivit, které bude místní akční skupina v rámci období 2007 – 2013 řešit je pro každého z Vás k dispozici na internetových stránkách Českého Západu (http://www.leader-ceskyzapad.cz/).

Místní akční skupina Český Západ – Místní partnerství je sdružení obcí, podnikatelů a neziskových organizací ze Stříbrska a Konstantinolázeňska. Cílem sdružení je zajištění společného rozvoje tohoto území na základě principů partnerství - tedy trvalé spolupráce mezi zástupci veřejných a soukromých subjektů v tomto regionu. Během dvou let (2004 – 2006) fungování místní akční skupiny se podařilo jejímu managamentu získat přes 25 milionů korun, které byly použity na spolufinancování více než 60 v regionu realizovaných projektů.

Členové a pracovníci místní akční skupiny chtějí na tento úspěch navázat i v období 2007 – 2013. A strategie rozvoje místní akční skupiny Český Západ – Místní partnerství bude hlavním podkladem pro to, jak získané finanční prostředky v rámci daného území investovat.

Proto neváhejte, podívejte se na výše uvedené internetové stránky a napište nám do 20.6.2007 své připomínky ke strategii rozvoje místní akční skupiny Český Západ – Místní partnerství na e-mailovou adresu valova@leader-ceskyzapad.cz. Své připomínky můžete sdělit i telefonicky na číslech 374 692 021 a 724 183 671. 
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů