Čtvrtek, 28. března 2024

Vyhlášena fotografická soutěž Přírodní krásy Třebíčska

Vyhlášena fotografická soutěž Přírodní krásy Třebíčska
Rada města Třebíče vyhlásila ve spolupráci s Kulturním, vzdělávacím a informačním zařízením 3. ročník fotografické soutěže Přírodní krásy Třebíčska. Akce navazuje na úspěšné první dva ročníky. Zúčastnit se mohou jak profesionální, tak amatérští fotografové. Tématem letošního ročníku soutěže jsou opět přírodní krásy regionu Třebíčsko.

Tématem letošního ročníku soutěže jsou opět přírodní krásy regionu Třebíčsko. Účast v soutěži je podmíněna následujícími pravidly:

•    Každý účastník přihlásí výhradně své autorské snímky.
•    Přihlásit je možné maximálně pět snímků od jednoho autora.
•    Fotografie musí být pořízeny na území okresu Třebíč.
•    Soutěž bude anonymní, fotografie budou na zadní straně označeny toliko heslem (autor si jej sám zvolí) a názvem snímku. Stejným heslem (pouze tímto heslem!) bude označena běžná malá obálka, která bude zalepená a vložená vedle fotografií do velké obálky. V malé obálce bude samostatně uvedena legenda s názvem, datem a místem vzniku každé fotografie, jménem, adresou a telefonním kontaktem na autora.
•    Minimální formát přihlášených fotografií je 18 x 24 cm. Mohou být barevné i černobílé. Musí být nepodlepené. U fotografií, které byly pořízeny digitálním přístrojem, bude současně přiložen i digitální záznam snímků (v rozlišení odpovídajícím minimálně soutěžnímu formátu) na běžně dostupných nosičích (CD, DVD, paměťové karty apod.).
•    Zaslané soutěžní fotografie zůstávají ve vlastnictví vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo použít je k dalším, např. publikačním, účelům s respektováním autorských práv. Neoceněné fotografie budou na požádání vráceny jejich autorům.
•    Přihlášením do soutěže se každý účastník zavazuje respektovat a dodržovat stanovené podmínky.

Uzávěrka soutěže je 28. prosince 2007 ve 14:00 hodin. Soutěžní příspěvky se přijímají pouze osobně prostřednictvím podatelny MěÚ Třebíč, Masarykovo náměstí 116/6 (budova bývalého okresního úřadu). Zásilky neposílejte poštou! Velkou obálku, ve které vše na úřad přinesete, nepodepisujte ani na ni nepište svou adresu. Označte ji pouze heslem „Fotosoutěž 2007 – neotevírat!“ Hodnotící komise bude od začátku postupovat důsledně anonymně. Autory vítězných snímků se sama dozví až po závěrečném rozlepení malých obálek se jmény autorů.

Vyhodnocení soutěže proběhne začátkem ledna 2008. Předání cen nejúspěšnějším autorům se uskuteční v průběhu ledna. Výsledky následně zveřejníme v médiích. Nejúspěšnější tvůrci budou odměněni finančně a upomínkovými předměty. Komise si vyhrazuje právo některou z cen neudělit, případně ji rozdělit mezi více autorů. Završením celé akce bude veřejná prezentace všech soutěžních snímků, která se uskuteční v lednu v prostorách Národního domu na Karlově náměstí.

Pokud budete mít jakékoli nejasnosti, neváhejte se informovat u vedoucího odboru životního prostředí MěÚ Třebíč ing. Pavla Vosátky na čísle 568 805 210.

http://www.i-trebicsko.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů