Pátek, 29. března 2024

Byznys telegraf

Byznys telegraf
Šance ve Španělsku a Portugalsku. Seminář se uskuteční 24. dubna v ulici Politických vězňů 20, Praha 1. Pořádá ho ministerstvo průmyslu a obchodu a CzechTrade. Zájemci se dozvědí o stavu obchodní spolupráce a investičních příležitostech. Firmy mohou konzultovat své záměry. Kontakt: margot.trojankova@czechtrade.cz, tel.: 224 907 551.

Možnosti pro těžaře v Albánii. Obchodní příležitosti v sektoru průzkumu, těžby a zpracování nerostných surovin v Albánii jsou tématem semináře, který se uskuteční 28. března v budově Na Františku 32, Praha 1. O situaci na albánském trhu surovin bude hovořit obchodní rada velvyslanectví ČR v Tiraně Vladimír Bomberovič. Účast na semináři musí zájemci potvrdit na pisova@mpo.cz nebo na telefonu 224 852 399.

Evropské dotace. Seminář pořádaný agenturou CzechInvest se koná 2. dubna v Eurocentru v Brně. Podnikatelé se dozvědí, jak žádat o dotace z Operačního programu Podnikání a inovace. Druhou část programu tvoří individuální konzultace projektových záměrů. Registrace na telefonu 543 422 780 nebo e-mailu: petra.jurakova@czechinvest.org.

Potenciál na trzích Polska, Německa a Rakouska. Seminář pořádá na výstavišti v Praze-Letňanech 16. dubna agentura CzechTrade. Akce se koná v rámci veletrhu For Industry 2008 a je bezplatná. Je určena pro české firmy z oblasti strojírenství, nakládání s odpady a recyklace, logistiky, skladování a manipulace. Kontakt: Ivana Lukasová, telefon 224 907 526.

Seznámení s ruským internetem. Den ruského obchodu a internetu pořádá Krajská hospodářské komora Moravskoslezského kraje 3. dubna v Ostravě, Výstavní ulice 2244/8. V rámci akce bude předveden ruský internet Runet jako efektivní nástroj firemního marketingu. Zájemci dostanou tipy, jak využívat ekonomicko-politickou situaci v Rusku a na Ukrajině pro své podnikání. Koordinátorem je Rostislav Vlček, tel.: 603 505 173.
Zdroj:Podniky a trhy
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů