Pátek, 29. března 2024

Český Západ informuje o možnosti získání dotací

Český Západ informuje o možnosti získání dotací

V rámci realizace Strategického plánu LEADER (SPL) „Sudety – místo k setkávání“ vyhlásila MAS Český Západ – Místní partnerství 1. výzvu k předkládání projektů. Minulý čtvrtek 31. 7. proběhl v Kulturním domě v Konstantinových Lázních seminář pro žadatele, informující o možnostech předkládání žádostí o dotaci v rámci této výzvy. Pro zájemce, kteří se nemohli tohoto semináře zúčastnit, bude v úterý 5. 8. od 10 hod. připraven další, tentokrát na stříbrské radnici.

Pod vedením koordinátora grantového programu Leader, Jana Floriana, byla nejdříve představena samotná činnost a úspěchy MAS a následně byly popsány jednotlivé oblasti podpory, v rámci kterých lze žádosti podávat, postup při vyplňování žádostí, kriteria hodnocení žádostí apod. Po prezentaci následovala volná diskuze, do které se zapojili všichni účastníci nejen otázkami, ale i konzultací svých konkrétních projektových záměrů. Celý seminář proběhl ve velmi přátelské atmosféře, nechyběly propagační a informační materiály a byl přínosný pro všechny zúčastněné.

Pokud jste se semináře nestihli zúčastnit a máte zájem o informace týkající se podmínek poskytnutí dotace nebo vás zajímá průběh výzvy a činnost MAS, pak právě pro vás je připraven druhý, identický seminář, který se bude konat dne 5. 8. od 10:00 v přízemí historické radnice ve Stříbře. Individuální konzultace si lze domluvit na tel. 724 183 671 nebo 777 870 202 v kanceláři v Olbramově nebo v Kladrubech a to až do 19. 8. 2008.

Radka Šámalová, asistentka pro program LEADER

samalova@leader-ceskyzapad.cz
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů