Úterý, 23. dubna 2024

Tašky Ecozzz – ekologické, praktické, elegantní!

U většiny obchodních řetězců si zákazníci odnáší nakoupené zboží v igelitových taškách...
Tašky Ecozzz – ekologické, praktické, elegantní!
Dnes již však většina z nás ví, že tyto igelitky zatěžují životní prostředí. Ročně každý z nás spotřebuje 200 igelitek, z nichž bývá recyklována průměrně pouze jedna, ostatní končí na skládkách. Tak přibývají další tuny odpadu. Tento začarovaný kruh spočívá v tom, že obchody nabízí igelitové tašky zcela zdarma... Začínáte si říkat, že již nechcete zamořovat své prostředí igelitovými taškami, které lze vidět poházené u kontejnerů a na ulicích? Potom jsme pro vás našli řešení: ekologické tašky Ecozz, které jsou praktické, ekologické i elegantní!
Firma Ecozz.cz se zaměřuje na prodej kvalitních ekologických tašek, které na rozdíl od oněch igelitových vydrží řadu let a nezatěžují životní prostředí. Můžete vybírat z rozsáhlé nabídky: od velkých tašek určených na nakupování až po malé sáčky na svačinu. Tašky jsou vyráběny v různých tvarech s krásnými potisky, které si může zákazník zvolit dle svého přání. Jsou vyráběny z bavlny, nylonu, polyesteru, netkané textilie či recyklovaného plastu.



K nejoblíbenějším výrobkům firmy Ecozz patří nákupní tašky classic. Ty jsou vyrobeny z pevného polyesteru, díky kterému získává taška dlouhou životnost a je nepromokavá. V taškách lze nosit nákup o váze více než 10 kg, přičemž samotná taška váží pouze 25 gramů. Zákazníci především přivítají možnost poskládat ji do malého obalu o velikost 11 x 11 cm, takže si ji můžete jednoduše zasunout do kapsy a mít ji kdykoliv u sebe. Pokud se taška zašpiní, můžete ji snadno opláchnout vodou, případně vyprat v pračce. Kromě těchto výhod jsou i krásné na pohled: klasickým tvarem se hodí jako doplněk k veškerému oblečení, můžete navíc vybírat ze sedmi zářivých barev.

Jinou řadou ekologických nákupních tašek je řada flip & tumble. Ta je vyrobena ze speciální tkaniny Ripstop nylon, díky níž je taška pevná a odolná proti oděrkám. Má vypolstrované držadlo s délkou 65 cm, lze ji tak nosit přes rameno i v ruce. Opět je velice skladná, neboť ji můžete sbalit do sáčku do tvaru kuličky o velikosti broskve.



Neméně zajímavá je řada Envirosax, která představuje australské stylové nákupní tašky vyrobené z recyklovaných materiálů. Lze je nosit přes rameno i v ruce, jsou voděodolné, pevné a skladné. Můžete je zakoupit jednotlivě nebo v dárkovém balení po pěti kusech. Díky přitažlivým potiskům se hodí jak na nákupy, tak na normální nošení. Pokud se chystáte na dovolenou k moři, pak přivítáte tašky typu Flora. Ženy toužící po eleganci zajisté ocení tašky Candy a Monochromatic, které podtrhnou jejich ženskost a krásu.



Tyto krásné tašky můžete zakoupit na stránkách firmy Ecozz. Lze je nejen využívat na nákupy, ale také jako skvělý módní doplněk, bez kterého se již nebudete moci obejít! Díky skladnosti je budete moci s sebou nosit kamkoliv, navíc nákupem jedné ekotašky budete moci životní prostředí ochránit před stovkami zbytečných igelitových sáčků, které zohyzďují nejen místa obývaná lidmi, ale i lesy, louky a pláže. Chraňte přírodu, vždyť ekologické chování je nyní in!
 
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů