Čtvrtek, 28. března 2024

Timberlake otvára ekologické golfové ihrisko

Timberlake otvára ekologické golfové ihrisko

Golfové ihrisko popového speváka Justina Timberlaka, nazvané Mirimichi, majú otvoriť 25. júla na predmestí Memphisu v americkom štáte Tennessee po renovácii za 16 miliónov dolárov.

Rekonštrukcia sa zameriavala na to, aby bolo ihrisko šetrné k životnému prostrediu. Memphiský denník Commercial Appeal dnes informoval, že spevák Justin Timberlake investoval do rekonštrukcie bývalého golfového areálu Big Creek, keď ho koncom roka 2007 kúpil.

Riaditeľ golfového ihriska Mirimichi Greg King podľa denníka uviedol, že Timberlake si už zahral zopár jamiek, ktoré boli začiatkom jari hotové.

King dodal, že sa nevie dočkať, kedy slávny majiteľ odohrá všetky jamky v úplnom, dostavanom areáli. Timberlake kúpil golfové ihrisko, aby ho zachránil pred zánikom a komerčnou zástavbou. Projekt bol navrhnutý ako prvé ekologicky šetrné golfové ihrisko, čo bude potvrdzovať aj certifikát.

http://www.pluska.sk

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů