Pátek, 19. dubna 2024

Ekologický sex

Ekologický sex

S vlastním příspěvkem k boji za lepší životní prostředí přišel berlínský nevěstinec, který nabízí slevu "zeleným" zákazníkům dorazivším místo autem na bicyklu. Majitel hampýzu připouští, že ho k této nabídce vedou i ryze praktické důvody. "Tady kolem je velmi těžké najít parkování, takže kolo je lepší jak pro samotného zákazníka, tak pro životní prostředí," říká Thomas Götz. Je v tom ovšem i kus poetického rovnostářství - proč by měly šlapat jenom prostitutky, že?

Myslíte si o sobě, že jste posteloví atleti, šampioni sexu a mistři pohlavního života? Pak se vám nabízí jedinečná příležitost koupit si 5000 opravdových a originálních olympijských kondomů, které zbyly ze 100.000 kusů profylaktických prostředků rozdávaných sportovcům během loňských srpnových olympijských her v Pekingu. Na obalu každého prezervativu je v angličtině a čínštině heslo her "rychleji, výš, silněji", což se tedy minimálně v jednom bodě docela míjí s všeobecně uznávaným standardem ideálního koitu, ale člověk nemůže mít všechno, že.

Čína je všeobecným terčem kritiky za potlačování lidských práv, ale zjevně není sama, kde má jmenovitě svoboda projevu své hranice. Ve Velké Británii na ně narazila osmačtyřicetiletá žena, na kterou sousedé zavolali policii kvůli hlasitým zvukovým projevům, které pravidelně vydávala při milování. Sousedé si původně mysleli, že ji někdo vraždí, a když zjistili skutečnou příčinu, byli natolik otrávení, že na ni podali žalobu. A justice byla neúprosná - paní Caroline Cartwrightová se musí ztlumit. Ona to považuje za hrubý zásah do svých lidských práv, ovšem podle soudce nemá nikdo právo otravovat své okolí. Ale možná jí jenom sousedi, policisté i muž v taláru zavidějí.

Zdroj: www.ceskenoviny.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů