Sobota, 20. dubna 2024

Řecko: Prezentace podnikatelského prostředí a možností obchodní spolupráce mezi oblastí Pierie a zeměmi Visegradské skupiny pořádaná v rámci českého předsednictví "V4"

Řecko: Prezentace podnikatelského prostředí a možností obchodní spolupráce mezi oblastí Pierie a zeměmi Visegradské skupiny pořádaná v rámci českého předsednictví "V4"

Dne 6.6.2012 představí zástupci velvyslanectví "V4" na půdě Obchodní a průmyslové komory Pierie se sídlem v Katerini podnikatelské prostředí svých zemí.


V rámci českého předsednictví Visegradské skupiny se uskuteční ve středu
6. června 2012 v 17:30 hod. v konferenčním sále Obchodní a průmyslové komory Pierie se sídlem v městě Katerini podnikatelská konference na téma :

"PODNIKATELSKÉ PROSTŘEDÍ A PŘÍLEŽITOSTI OBCHODNÍ SPOLUPRÁCE MEZI PIERIÍ A ČLENSKÝMI ZEMĚMI VISEGRÁDSKÉ SKUPINY"

Akci pořádá velvyslanectví České republiky ve spolupráci s Obchodní a průmyslovou komorou Pierie, která se ujala zajištění akce, a za podpory velvyslanectvími Maďarska, Polska a Slovenska. Pro členy skupiny "V4" bude akce příležitostí pro vzájemnou výměnu informací a pro navázaní bližších kontaktů s oblastí Pierie, která je mimo jiné významným turistickým střediskem, do něhož každoročně směřují tisíce turistů z České republiky.

Českou ekonomiku a zahraniční obchod představí účastníkům konference Ing. Miloš Kučera, zástupce velvyslankyně pověřený vedením obchodního a ekonomického úseku Velvyslanectví České republiky v Athénách. Poznamenejme na okraj, že oblast odpadového hospodářství, biozemědělství, agroturistiky a OZE zůstává přes veškerou krizi v Řecku parspektivním oborem pro vývožz českého know-how a výrobků.

ZDROJ: Velvyslanectví ČR v Athénách, upraveno, Enviweb

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů