Čtvrtek, 18. dubna 2024

WasteTech 2013

WasteTech 2013

Vážení vystavovatelé,
rádi bychom Vás touto cestou pozvali na veletrh WasteTech 2013, který se bude konat v termínu od 28. - 31. 5. 2013 v Moskvě. Česká expozice je podporována Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky.

Veletrh WasteTech je mezinárodním veletrhem se zaměřením na odpadové hospodářství, recyklaci, obnovitelné zdroje, technologie pro oblast životního prostředí atd.
Veletrh WasteTech má dlouholetou tradici během které se velice úspěšně zapsal do povědomí každé společnosti, která se zabývá zpracováním odpadu, ochranou životního prostředí a obnovou energie nejen v Rusku, zemích CIS a Pobaltí, ale i v celém světě.
Jako pokaždé, tak i letos, se veletrhu WasteTech zúčastní Česká republika. Pro prezentaci má vymezenou plochu o výměře 100 m2.Ministerstvo průmyslu a obchodu se rozhodlo poskytnout podporu vystavujícím firmám z České republiky. Jedná se o zařazení do kategorie B - společná expozice.Tato podpora spočívá ve finanční pomoci vystavujícím firmám, které mají výstavní plochu do 9 m2 zcela hrazenou Ministerstvem průmyslu a obchodu. Dále pak Ministerstvo průmyslu a obchodu hradí základní výstavbu společné části expozice včetně položení koberce a informačního pultu pro firmu. Požadavek společné expozice prosím vyznačte na přihlášce MPO.
Díky veletrhu WasteTech 2013 mají firmy jedinečnou příležitost prezentovat svou činnost v zahraničí. Získají tím nejen další zkušenost v oblasti výstavnictví, ale také nepřeberné množství nových kontaktů, popřípadě posílí již stávající kontakty. To vše s podporou Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky a CzechTrade.
Vzhledem k časovému harmonogramu příprav Vás prosíme o reakci co nejdříve. V příloze Vám zasíláme oficiální přihlášku MPO, která je nezbytnou podmínkou pro účast na této akci.
Jako vystavovateli na veletrhu WasteTech 2013 Vám nabízíme:
. plochu v rámci české expozice,
. katalog vystavovatelů v tištěné podobě a elektronické propagační materiály,
. zařazení firmy do oficiálního katalogu výstavy,
. možnost podílet se na obsahu konferenčního programu,
. možnost práce s týmem odborníků právě z Vašeho oboru,
. ve spolupráci s agenturou CzechTrade v Moskvě jsme připraveni oslovit Vaše potencionální partnery (firmy, osoby...).
Termín první uzávěrky přihlášek je 28. 1. 2013
V příloze zasíláme přihlášku, kterou je nutné poslat vyplněnou na adresu:
Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR
Odbor podpory exportu
K rukám Ing. Věry Brožkové
Politických vězňů 20
112 49 Praha 1

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů