Čtvrtek, 28. března 2024

Startech Environmental představila na Velvyslanectví USA v Římě zástupcům průmyslových podniků a státní správy řešení pro recyklaci odpadů.

Startech Environmental představila na Velvyslanectví USA v Římě zástupcům průmyslových podniků a státní správy řešení pro recyklaci odpadů.

Environmental Corporation (index OTC Bulletin Board: STHK) a West 55 Ltd., která firmu Startech výhradně zastupuje v Itálii, představily přibližně 60 italským podnikatelům, zástupcům vládních organizací a odborníkům na nakládání s odpady zařízení Startech Plasma Converter, které je založeno na technologii plasmové likvidace tuhých odpadů. Prezentace a následné setkání zástupců společnosti Startech s italskými podnikateli a zástupci státních orgánů se uskutečnily 21. července 2004 na Velvyslanectví USA v Římě. Hlavním cílem této čtyřhodinové akce bylo představit zařízení pro bezpečnou a levnou likvidaci tuhých odpadů v Itálii.
   \"Itálie není jedinou zemí, která má vážné problémy s likvidací tuhých odpadů. Mnoho dalších členských států EU řeší stejný problém,\" řekl Bruno Modanesi, generální ředitel firmy West 55. \"Prezentace zařízení Plasma Converter, kterou jsme uspořádali na žádost Velvyslanectví USA v Římě, vyvolala spoustu pozitivních reakcí mezi odborným publikem. Kromě zájmu o výkon zařízení se účastníci prezentace zajímali též o jeho recyklační schopnosti. Zejména systém recyklace, při které vzniká volný vodík, bude mít významný vliv na hospodaření s vodíkem ve světě.\"

O společnosti West 55
   Společnost West 55 výhradně zastupuje firmu Startech Environmental v Itálii. West 55 je obchodní a marketingovou společností s pobočkami v italském Miláně a švýcarském Luganu a dlouholetými zkušenostmi s prodejem zařízení řady Plasma Converter od firmy Startech.

O společnosti Startech Environmental Corporation
   Společnost Startech Environmental je společnost zabývající se výrobou a prodejem moderních specializovaných plasmových systémů pro likvidaci odpadů (tzv. systém Plasma Converter System). Tento systém umožňuje bezpečnou a ekologickou likvidaci komunálního odpadu, včetně organických či anorganických látek, tekutého odpadu a plynů, nebezpečných látek, průmyslových odpadů a dalších speciálních odpadů, včetně jejich recyklace na kovy, elektrickou energii či vodík, který lze poté prodávat nebo jinak využívat. Sídlo společnosti Startech a výrobní závody firmy se nachází ve státě Connecticut. Více informací o společnosti Startech najdete na http://www.startech.net, nebo se obraťte na Josepha F. Longa na telefonním čísle 1 (888) 807-9443, 1(203)210-0141 nebo e-mailu jlongo@startech.net.

Zdroj: Tisková zpráva

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů