Úterý, 16. dubna 2024

SYMPOSIUM ODPADOVÉ FÓRUM 2007 – prodloužení uzávěrky přihlášek příspěvků

SYMPOSIUM ODPADOVÉ FÓRUM 2007 – prodloužení uzávěrky přihlášek příspěvků

České ekologické manažerské centrum, redakce odborného měsíčníku ODPADOVÉ FÓRUM pořádají ve dnech 18. – 20. dubna 2007 již 2. ročník česko-slovenského symposia Výsledky výzkumu a vývoje pro odpadové hospodářství ODPADOVÉ FÓRUM 2007. Symposium se koná v Hotelu Devět skal v Milovech na Českomoravské vysočině.

Symposium je určeno

q       k prezentaci výsledků výzkumů v oblasti nakládání s odpady, prevence vzniku odpadů, sanací ekologických zátěží a dalších souvisejících oborech,

q       pro zástupce podnikatelské sféry a veřejné správy, aby se seznámili s výzkumnými tématy a projekty, na kterých se u nás pracuje,

q       k seznámení představitelů výzkumné obce s potřebami reálného odpadářského „života“ a případnému navázání spolupráce.

Součástí symposia bude opět diskusní fórum Tok informací mezi výzkumem a praxí a nově Fórum výzkumných námětů.

Původní uzávěrka pro nabídky příspěvků na symposium 15. ledna 2007 se prodlužuje do 30 ledna 2007. Texty přednášek a posterových sdělení do sborníku symposia budou potřeba do 15. března 2007.

První cirkulář v tištěné i elektronické podobě najdete na www.odpadoveforum.cz nebo je možné si jej vyžádat na forum@cemc.cz.

Druhý cirkulář s předběžným programem a přihláškou k účasti na symposiu bude rozesílán v druhé polovině února, termín pro přihlášky účasti je 31. března 2007.

Symposium termínově i místně přímo navazuje na již 16. ročník chemicko-technologické konference APROCHEM 2007. Účastníci, kteří se zajímají o tématiku obou odborných setkání, se zaregistrují jen na jedné, ale zúčastnit se mohou obou. Informace o konferenci APROCHEM na www.aprochem.cz nebo pche@csvts.cz.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů