Čtvrtek, 28. března 2024

Indickou babičku vnuci vyvezli na skládku

Indickou babičku vnuci vyvezli na skládku

Úřady v jihoindickém státě Tamilnádu zahájily stíhání příbuzných 75leté ženy, kterou objevili náhodní kolemjdoucí odloženou na skládce mezi tlejícím odpadem. Informovaly o tom ve čtvrtek agentury s odkazem na indický deník Hindustan Times.

DILLÍ - Žena lidem, kteří ji našli, řekla, že ji na skládku vzdálenou několik kilometrů od domova vyvezli její příbuzní. "Až přijdeme na to, kdo to byl, zahájíme patřičné právní kroky," řekla státní ministryně sociálních věcí. Podle ní žena, jež je částečně hluchá, tři dny nejedla.

"Zaslechli jsme od skládky nářek, šli jsme se tam podívat a k našemu šoku jsme objevili seschlou paní ležící v tom svinstvu," řekla žena, která společně s manželem stařenku objevila. Manželé vzali ženu k sobě domů, kde ji nasytili a následně předali charitě.

"Zhroutila se, když nám povídala, jak ji vnuci naložili na vozík, který používali na převoz krmiva pro dobytek. Nebyl v ní žádný vztek, jen lítost. Vyprávěla, že to byla její dcera, kdo vnukům nařídil, ať ji vyvezou někam daleko, odkud by už nenašla cestu zpět," doplnila svědkyně.

www.novinky.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů