Čtvrtek, 28. března 2024

Byl spuštěn nový web České asociace odpadového hospodářství

Byl spuštěn nový web České asociace odpadového hospodářství

Česká asociace odpadového hospodářství, která od září výrazně zintenzivnila svou činnost, nyní spouští zcela nové webové stránky. Stránky jsou umístěny na adrese www.caoh.cz . Staré stránky, které nebyly celých 7 let aktualizovány byly smazány. Hotova je nyní veřejná část nového webu. Dále pokračují práce na neveřejné části webu (intranetu, resp. uživatelské zóně), která bude členům asociace po přihlášení nabízet spektrum dalších odborných informací, jako jsou informace z jednání interních pracovních skupin ČAOH, aktuální podrobné informace o přípravě a vyjednávání odpadové legislativy v EU, sekce dotazů a odpovědí na odborné otázky členů ČAOH, budou zde k dispozici některé formuláře plynoucí z odpadové legislativy, interní informace, dokumenty, sdělení pro členskou základnu, apod.

"Nový web vnímám jako důležitý komunikační kanál, kterým bude ČAOH průběžně sdělovat své postoje, jak odborné, tak široké veřejnosti a médiím. Zároveň bude místem, kde budou členové ČAOH sdílet potřebné odborné a interní informace," říká ředitel ČAOH Ing. Petr Havelka.

Pokud vás bude zajímat, čím se ČAOH aktuálně zabývá, nebo jaké jsou postoje tohoto sdružení k některým odborným otázkám, navštivte prosím webwww.caoh.cz.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů