Čtvrtek, 28. března 2024

Voda vycítí nenávist!

Voda ve sklenici dokáže vnímat lidské myšlenky i hudbu. Pamatuje si je. A citlivě na ně reaguje. Svědčí o tom mikrofotografie japonského badatele Masaru Emota.
Voda vycítí nenávist!

Voda se přizpůsobí všemu. Uzoučkým hrdlem vteče do baňatého džbánu a vyplní jeho objem. Dokáže měnit skupenství i molekulární strukturu. K tomu poslednímu stačí nepatrné energetické vibrace o síle lidské myšlenky.

  foto: Nakladatelství Eminent

Masaru Emoto

Gaia znovu ožívá

Teorie morfogenetického pole je stará už desetiletí. Podle ní toto pole zahrnuje všechny informace ve formě vibrací. Energie myšlenky se jejich prostřednictvím otiskne do tělesných tekutin a zároveň rozšíří do okolí, čímž dojde ke změně molekulární struktury vody. A vzhledem k tomu, že voda zabírá přes 70 procent hmoty lidského těla a oceány pokrývají dvě třetiny planety, může se informace volně šířit všemi směry. Díky tomu mezi sebou mohou komunikovat všechny živé organismy. Stará druidská legenda o Gaie – Matce Přírodě, jež propojuje vše živé na planetě, tak dostává fyzikální zdůvodnění.

Mráz vše prozradí

Je však třeba informaci zachytit a dešifrovat. Tomu napomůže mráz. Ten spojuje molekuly vody do šestiúhelníkových krystalků – vloček. Pokud však obsahuje voda informace navíc, krystal změní tvar. Nemusí jít jen o myšlenku, stejně reaguje i na chemickou příměs nebo fyzikální podnět.

Masaru Emoto začal s hudbou. Umístil nádobu s destilovanou vodou mezi dva reproduktory a několik hodin ji nechal „naslouchat“. Poté ji zmrazil na teplotu -25 °C a vyfotil pod mikroskopem. Fotografie šokovaly. Voda totiž na hudbu prokazatelně reagovala. Při Mozartových symfoniích vykrystalizovala do půvabných květů. Pod vlivem metalu se rozpadla do bezradných kruhů. Po přidání heřmánkového oleje vytvořila krystaly v podobě květů rostliny.

  foto: Nakladatelství Eminent

Děkuji.

Vnímá a rozumí

Nakonec badatel nalepil přes noc na sklenici s vodou krátké vzkazy. A děly se věci. Po přečtení slov „krása“ či „mír“ se molekuly ve vločkách uspořádaly do krásných pravidelných obrazců. Na slova „hlupák“ nebo smůla se rozpadly do neforemné změti. Zlé výrazy jako „démon“ či „Zabiju tě!“ rozhodily vodu natolik, že nedokázala vykrystalizovat.

  foto: Nakladatelství Eminent

Nenávidím tě. Zabiju tě.

Masaru Emoto šel však dál a sestrojil přístroj, jímž údajně přenáší na vodu léčivé vibrace. Stačí vypít sklenici vody, a léčba se nastartuje. Někteří mystici šli ještě dál. Uvěřili ve vysokou inteligenci vody, nazvali ji Lao a snaží se s ní navázat spojení...

foto: Nakladatelství Eminent

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů