Pátek, 19. dubna 2024

Luxusní voda: Bling H2O

Luxusní voda: Bling H2O

Tak tohle je bomba. Luxusní voda? Ano, věřte, že i na obyčejné vodě může být luxusních spousta věcí.

Bling H2O je nápadem hollywoodského producenta Kevina G. Boyda. Vždyť co slyšíte na každém kroku: " Důležité je dodržovat pitní režim a to nejlépe pít kvalitní vodu"! Samozřejmě, že toto pravidlo platí i pro celebrity. Spoustu jich zastihli novináři s láhví vody v ruce. A tady přišel Boyda na díru v trhu s balenými vodami. Celebrita a obyčejná plastová láhev? Jak může vyjádřit světu svou dokonalou image, když v ruce nosí, byť sebe lépe upravenou, plastovou láhev s vodou jako obyčejní lidé. Proto Bling H2O, luxusní voda pro lidi, kteří si potrpí na svou image opravdu do puntíku.

blingBling H2O má opravdu dokonalý desing. Láhve o objemu 0,375l nebo 0,75l jsou ze skla, opatřeny korkovým uzávěrem. Na těle lahve je název Bling ručně polepen křišťály Swarovski.

A není to jen unikátní láhev, dokonalá je i obsahem. V lahvi najdete křišťálově čistou pramenitou vodu. Voda prochází čistícím procesem o devíti krocích, které zahrnují filtraci ozonem, ultrafialovou filtraci a mikrofiltraci pro zajištění výsledné chuti a kvality. Co z toho vznikne? Dokonalá chuť, ladící s dokonalým obalem.

Pokud ji chcete ochutnat, tak věřte, že za ni zaplatíte téměř tolik, co za láhev celkem ucházejícího vína. Jedna láhev Vás vyjde, tedy i s DPH, na jednu tisícikorunu.

http://www.maxiluxus.cz (web již nefunguje)

Pozn redakce: Lidská stupidita nezná mezí, z toho se mi chce Bling, blink..

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů