Pátek, 29. března 2024

Za starý filtr Brita slevu

Za starý filtr Brita slevu

Dostat peníze za něco, co vám dosloužilo? Ano! Pošlete nebo přineste své použité filtry z konvic Brita a získáte za každý filtr slevu 25 Kč na nový.

Co musím udělat já?

Tahle recyklace vám moc času ani sil nezabere. Stačí jen vrátit použité patrony obchodu Ekozboží.cz - nic víc! Můžete je buď přinést osobně, nebo poslat jako balíček na adresu:

  • EnviWeb s.r.o.
  • Březová 6
  • 637 00
  • Brno

Jak mám uplatnit svou slevu?

Za přinesené patrony získáte kód, který zadáte při nákupu v e-shopu Ekozboží.cz. Hodnota slevy se pak odečte od ceny objednávky.

Pokud pošlete použité filtry Brita poštou, připište na balíček svou e-mailovou adresu: kód dostanete mailem a můžete ho použít při příštím nákupu. Pokud ale chcete filtry přinést osobně a spojit si cestu s vyzvednutím objednaného zboží, stačí do poznámky v objednávce napsat, kolik použitých patron při vyzvednutí přinesete a slevu získáte "předem".

Proč recyklovat použité filtry?

Filtrační patrona se celá skládá z materiálů, které se v přírodě samy nerozloží a jsou poměrně drahé na výrobu. Recyklace filtrů tak znamená hned tři výhody: vzniká méně odpadu, využívá se méně přírodních zdrojů a výroba nových filtrů je levnější.

Firma Brita má proto svůj vlastní recyklační program, ve kterém najde každá část staré patrony nové využití: plastový obal poslouží na výrobu nových plastů, uhlíkový filtr na čištění odpadních vod, iontoměnič se vyčistí a použije znovu.

Začněte hned!

Čím dřív si zvyknete schovávat staré filtry, tím lépe: tahle sleva jen tak neskončí. Nabízí ji totiž jako součást recyklačního programu přímo firma Brita, která se chce se zákazníky rozdělit o úspory z recyklace. Díky Ekozboží.cz je to možné už i u nás a stejně snadné, jako vrátit prázdné lahve. Tak nezapomeňte: hned příští použitý filtr neházejte do koše, ale do schránky - a sleva je vaše!

Vyberte si z filtračních patron Brita >>

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů