Středa, 24. dubna 2024

Za samé jedničky vstup do zoo Lešná zdarma

Za samé jedničky vstup do zoo Lešná zdarma

Školákům, kteří dostanou na pololetní vysvědčení samé jedničky, připravila dárek zlínská zoologická zahrada v Lešné na Zlínsku. V pátek i o víkendu budou mít volný vstup do areálu zahrady a navíc pro ně zoo připravuje i malý dárek, řekla dnes ČTK pracovnice zahrady Romana Bujáčková.
Akci pracovníci zoologické zahrady připravili nejen pro žáky základních škol, ale také pro středoškoláky. \"Při příchodu do zoo se musí jen předložit vysvědčení a sleva s dárkem jim bude uznána,\" dodala Bujáčková. Podobnou akci plánuje zoo i na konec školního roku.
Areál zlínské zoologické zahrady je nyní členěn na čtyři základní zóny: Afriku, Ameriku, Austrálii a Asii. Kromě lvů, žiraf, nosorožce, goril, krokodýlů, jeřábů, lachtanů, tučňáků a jiných zvířat se děti mohou těšit také na trojici slonic, které si dvakrát za den užívají sněhu.
Loni navštívilo zahradu více než 400.000 lidí, což byl rekordní počet návštěvníků v historii zoo. Největším lákadlem se loni stal pavilon slonů, který byl slavnostně otevřen v květnu. Zoo je otevřena každý den od 08:30 do 16:00.

Zdroj: iHNed

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů