Pátek, 29. března 2024

Expozice washintonského přírodovědného muzea

Expozice washintonského přírodovědného muzea

Pokud je Washington pro vás daleko nebo jste jej sice navštívili, ale do jeho přírodovědeckého muzea jste se nedostali, můžete navštívit jeho virtuální expozice.
Z hlavní stránky vede odkaz na jednotlivé expozice, z nichž je velká část provedena ve flashové animaci nebo v tiskové podobě (lépe se čte a lze si ji bez větších problémů vytisknout). První zmíněná podoba kromě obrázků a textu může obsahovat i zvuky a videa.



Obsahově jsou expozice převážně věnované historii, takže své si najdou zájemci nejen o přírodopis, ale i o dějepis a částečně i zeměpis.

Stránky jsou kvalitně zpracované, pouze ze začátku může návštěvník tápat, než se zorientuje. Pak již ale vše probíhá podle naučeného a není potřeba se nad tím pozastavovat.

Pro zájemce mohu doporučit, určitě ale mějte multimediální rozšíření webového prohlížeče (Flash, přehrávání videa a zvuku).

Zdroj: http://swnet.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů