Čtvrtek, 25. dubna 2024

FLORA OLOMOUC 2004 - Svět barev a květinové krásy

FLORA OLOMOUC 2004 - Svět barev a květinové krásy

Výstaviště Flora Olomouc se  ve dnech 22. – 25. dubna   otevře  proslulé mezinárodní zahradnické výstavě a veletrhu FLORA OLOMOUC 2004.   Návštěvníkům největší a nejstarší české   květinové akce   se s nabídkou  květin, okrasných rostlin, zahradnické mechanizace, pomůcek a potřeb představí  domácí i zahraniční zahradnické firmy a pěstitelé. Hlavní expozice členů Svazu květinářů a floristů   ponese název Svět barev. Hitem letošních květinových přehlídek budou trvalky, v exteriérech výstaviště potěší návštěvníky desetitisíce pestrobarevných tulipánů a macešek. Tématem letošní floristické soutěže v aranžování květin je Den matek. 

Květinovou výstavu, jejíž brány budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin, budou už tradičně doprovázet Jarní zahradnické trhy, veletrh zahradní mechanizace  Hortifarm a bohatý zábavný program.

Do záhonů  Smetanových sadů, v nichž  se areál výstaviště Flora rozkládá, vysadili zdejší zahradníci k jarní Floře více než 50 tisíc kusů pestrobarevných tulipánů.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů