Pátek, 19. dubna 2024

Od počítače do přírody má prvního vítěze

Od počítače do přírody má prvního vítěze
Cyklus Od počítače do přírody má prvního vítěze, který si vychodil a převzal první cenu. Při té příležitosti došlo též ke slibované obměně cen.

     Cyklus od Počítače do přírody pořádaný CVČ Kamarád má svého prvního vítěze, kterým se stal Jiří Špaček, který dovršil výletem do Průhonic 66 km, čímž měl dostatek kilometrů na vyhlédnutou výhrou, kterou se stala kniha od nakladatelství Computer Press "SQL - hotová řešení", kterou si převzal v úterý v Internetstudiu pro děti a mládež.

     Za tuto knihu se Jirkovi odečetlo 60 km, takže s 6 km pokračuje v cyklu. Spolu s ním se jej účastní ještě Jan Novák, který má na svém kontě 47 km. Jirka se účastní cyklu druhým rokem a skončí mu 8. 5. 2006, zatím co Honzovi skončí již 24. 4. 2006.

     Výlet do Průhonic byl poslední akcí z tohoto cyklu před prázdninami. Soutěžící se dočkali slibované obměny cen, které byly v soutěži již přes rok. Nové ceny najdete na aktualizované stránce a potěší jak fanoušky sportu (konkrétně fotbalu), tak milovníky magie, ale i počítačové či internetové fanoušky. Mezi cenami jsou zastoupené i dobrodružné a poučné knihy. Na výběr je jich v tuto chvíli 8 a budou průběžně doplňovány, jak budou ubývat po té, co si je někdo vybere jako výhru. K radikální výměně cen přistoupí pořadatelé opět za rok před prázdninami.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů