Pátek, 19. dubna 2024

Nové turistické mapy na Doprirody.com

Nové turistické mapy na Doprirody.com

Internetový server DoPřírody.com připravil ve spolupráci s kartografickým vydavatelstvím SHOCart novinku v podobě podrobných turistických map, které usnadní plánování výletů. Na Doprirody.com nyní naleznete u každého mimopražského výletu turistickou mapu v měřítku 1:50 000 s vyznačenými turistickými stezkami a přírodními zajímavostmi.

Na výlet do Čech!

Cílem serveru je ukázat, že za nádhernými přírodními scenériemi není třeba jezdit daleko za hranice, protože i v Čechách je mnoho nádherných míst vhodných pro odpočinek a relaxaci. V současné době je zpracována třicítka výletů převážně v okolí Prahy, které jsou doplněny snímky profesionálního fotografa Michala Němejce.

Součástí serveru je i turistický rozcestník, ve kterém návštěvníci najdou pohromadě téměř stovku užitečných odkazů na cestovatelské weby a regionální stránky. Namátkou jmenujme hrady a zámky, lanovky, rozhledny, webové kamery, mapy, či naučné stezky.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů