Sobota, 20. dubna 2024

Tipy na zajímavé weby: Kde najít krásy české přírody

Tipy na zajímavé weby: Kde najít krásy české přírody
Je léto a tak vám představíme server věnující se krásám české přírody či jak snížit riziko usnutí za volantem při cestě k moři. Nechybí však ani stránky s informacemi pro odvykání kouření a ještě více.

Poznejte krásy české přírody
Krásy přírody – www.krasyprirody.cz

Stále více Čechů podle našich médií tráví dovolenou v tuzemsku. Pokud patříte mezi ně a ještě jste se nerozhodli, kde tu letošní dovolenou strávíte, zkuste navštívit zajímavý web, který vám prozradí nejkrásnější místa naší země.

Za nádhernými přírodními scenériemi není třeba jezdit daleko za hranice, protože i v naší malé zemi je mnoho pěkných míst vhodných pro odpočinek a relaxaci. Česká krajina se sice nemůže pochlubit velehorami či mořem, ale přesto je výjimečná, a to obzvlášť pro svoji rozmanitost. Píše se na webu www.krasyprirody.cz. V sedmi kategoriích na vás čeká řada fotografií, které jsou doslova úchvatné a možná vás přimějí zajet se na místo alespoň podívat. O web se stará Michal Němejc, který rád cestuje a fotografuje. Jde o známého fotografa, který spolupracuje i s Cestováním na.idnes.cz, kde píše články o tipech na zajímavé výlety.

Krásy přírody

PS: Za povšimnutí stojí i web Kam v Praze.

Podobné stránky

Do přírody – tipy na pěkné výlety

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů