Sobota, 20. dubna 2024

Kentico Software myslí na zákazníky i přírodu

Kentico Software myslí na zákazníky i přírodu

Jedinečnou formu spolupráce navázala s Nadací Partnerství brněnská společnost Kentico Software. S pomocí nadace vysadí firma strom za každou programovou chybu nalezenou zákazníky v jejím produktu.

Zákazníci mohou oznámit chyby nalezené v softwaru Kentico CMS for ASP.NET v4.1 na stránkách „Trees for bugs“ – trees.kentico.com. Zde je zobrazován i dosavadní počet chyb – a tedy i počet stromů, které budou vysazeny. Každý strom bude věnován konkrétnímu zákazníkovi, který chybu nahlásil, stromy navíc zasadí letos na podzim jednotlivé vývojové týmy, které za příslušnou chybu zodpovídají. Společnost se smluvně zavázala k výsadbě minimálně 100 stromů, přestože očekávaný počet ohlášených chyb je výrazně nižší. Současně oznámila, že každou nalezenou chybu opraví do sedmi pracovních dnů.

 

Místo výsadby, kterou firma Kentico finančně i vlastními silami podpoří, zvolí program Strom života Nadace Partnerství v průběhu září. „Program Strom života Nadace Partnerství dlouhodobě usiluje o zlepšování krajiny České republiky. Za devět let jeho existence se podařilo vysázet tisíce stromů v krajině i obcích. Považujeme za úspěch, pokud se nám daří kultivovat nejen krajinu, v níž žijeme, ale také podnikatelské prostředí. Jsem zvědavi, zda se originální přístup firmy Kentico Software stane inspirací i pro další společnosti,“ říká vedoucí programu Strom života Nadace Partnerství Miroslava Drobílková.

„Přestože jsme si jisti kvalitou našeho publikačního systému, není možné dosáhnout 100% bezchybnosti. Naším cílem je však minimalizovat počet chyb a poskytnout našim zákazníkům jejich opravu, a to do sedmi pracovních dnů,“ říká Petr Palas, zakladatel a výkonný ředitel Kentico Software. „Touto iniciativou bychom rádi povzbudili naše zákazníky k ohlášení každé chyby, kterou naleznou, a nabídli jim za to něco, z čeho budou mít prospěch lidé na celé Zemi – nové stromy,“ dodává Petr Palas.

Více informací rádi poskytnou:

Petr Passinger, PR manažer Kentico software s. r. o.

tel: 533 339 242, e-mail: petr.passinger@kentico.com

Miroslava Drobílková, program Strom života

tel: 515 903 125, mobil: 732 586 238, e-mail: mirka.drobilkova@nap.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů