Sobota, 20. dubna 2024

Představujeme naše partnery - RESPECT, a.s.

RESPECT je přední pojišťovací makléřská společnost zaměřující se na pojištění firem a podnikatelů. Mimo běžných majetkových a odpovědnostních rizik je specialistou na specifické oblasti pojištění, k nimž také patří i pojištění environmentálních rizik.

Představujeme naše partnery - RESPECT, a.s.

RESPECT je česká a slovenská pojišťovací makléřská skupina, která již téměř 20 let poskytuje svým klientům služby prostřednictvím stabilizovaného týmu kvalifikovaných odborníků ve všech sektorech pojištění dostupných na pojistném trhu. Zaměřujeme se zejména na pojištění firem a podnikatelů. Významnou součástí našich služeb je kvalitní risk management a efektivní systém likvidace škod. Svým obratem, rozsahem a kvalitou poskytovaných služeb se řadíme mezi přední makléřské firmy působící v České a Slovenské republice. Více o společnosti RESPECT zde.

rizika

Každý obor podnikání má svá specifika a nároky. RESPECT se zaměřuje na precizní sestavení komplexního pojistného programu přizpůsobeného zvláštním nárokům oblasti podnikání každého klienta, a to samozřejmě platí i pro oblast pojištění environmentálních rizik. Náš zkušený tým odborníků pro oblast pojištění škod na životním prostředí si uvědomuje důležitost kvalitního pojištění, jsme proto schopni zajistit takový rozsah pojistné ochrany, který reaguje na evropskou směrnici řešící problematiku ochrany životního prostředí, koresponduje s požadavky zákona a vyhovuje potřebám klienta. Více o problematice pojištění environmentálních rizik zde.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů