Pátek, 19. dubna 2024

Šetrné k životnímu prostředí i vaší peněžence...

Šetrné k životnímu prostředí i vaší peněžence...

Společnost Philips představuje novou řadou energeticky úsporných napařovacích žehliček EnergyCare GC 36xx. Celou řadu tvoří čtyři modely - růžová GC 3660, zelená GC 3640, fialková GC 3630 a modrá GC 3620, které jsou vybaveny inovativním mechanismem, jenž omezuje zbytečnou tvorbu páry. Tím v průběhu každého žehlení ušetří až 20% energie bez nutnosti dělat kompromisy. V obchodě je zákazníci poznají velmi jednoduše, protože jsou označeny speciálním Zeleným logem Philips, kterým se pyšní výrobky, jež jsou nějakým způsobem šetrné k životnímu prostředí.

"Nové žehličky Philips EnergyCare nabízejí systém automatické úspory energie, přičemž výsledkem je až 20% úspora během každého žehlení. Šest let používání tak přinese úspory srovnatelné s cenou žehličky, což znamená, že než budete chtít svoji žehličku vyměnit za novou, uspoří Philips EnergyCare tolik energie, že se vám plně zaplatí," doplňuje Jitka Havrdová, marketingová manažerka Consumer Lifestyle společnosti Philips.

Inovativní technologiezehlicka PH 10

Inovativní technologie znamenají úspory 90% energie je v napařovací žehličce spotřebováno na přeměnu vody v páru. Proto, aby došlo k úspoře energie bez kompromisních výsledků, bylo nutné vytvořit žehličku, která omezuje množství zbytečně vyprodukované páry. Mechanismus omezující tvorbu páry byl přidán do zadní části držadla žehličky. Tato technologie odhalí, kdy není na držadlo vyvíjen žádný tlak, tedy kdy je žehlička zapnuta, ale ne aktivně používána. Například, když je zvednuta, položena na stojato, nebo položena na žehlící ploše, ale bez pohybu. Ve všech těchto okamžicích je vytvořená pára ve skutečnosti promarněna, protože v daný okamžik nežehlíte. Mechanismus v těchto situacích omezuje zbytečnou tvorbu páry, čímž spoří energii.

Pohodlné žehlení

Kromě úspory energie, stejně jako výjimečného designu a pastelových barev nabízejí nové žehličky Philips EnergyCare žehlicí plochu SteamGlide. Ta díky promyšlené kombinaci několika vrstev a odlišným druhům otvorů zajišťuje nejen super silný výstup páry a výjimečnou kluznost, ale navíc se může pochlubit i extrémní odolností vůči opotřebení a poškrábání. Na první pohled pak jistě zaujme i lesklým stylovým vzhledem a dekorativním povrchem. Pro pohodlné žehlení a dokonalý výsledek nabízí žehlicí plocha SteamGlide také speciální parní špičku Steam TipTM s protáhlými otvory pro dodání páry do špatně přístupných míst. Navíc špička žehlicí plochy všech modelů je tvarována tak, aby jednoduše vyžehlila místa kolem zipů a knoflíků.

Vysoký výkon a bezpečnost

Žehličky Philips EnergyCare s příkonem 2 400 W nabízejí trvalý výstup páry 35 gr/min a parní impuls 100 g/min, díky kterým je můžete použít i ve svislé poloze na žehlení pověšených oděvů a záclon. Nejvyšší model řady GC 3660 navíc disponuje funkcí automatického vypínání nepoužívané žehličky, čímž zajišťuje neustálou maximální bezpečnost.

Pohodlí od začátku do konce

Pojistka proti odkapávání vody Drip Stop, kterou jsou žehličky Philips EnergyCare vybaveny, zabraňuje i během žehlení při nízkých teplotách samovolnému úniku vody z průduchů, čímž chrání oděv proti případným skvrnám od vody. Zabudovaný dvojitý systém Anti Calc brání vápenatění, takže je možné používat i běžnou vodu z vodovodního kohoutku. Pro ještě větší pohodlí jsou nové žehličky Philips EnergyCare mimo jiné vybaveny nádržkou o objemu 300 ml, drážkou pro knoflíky po celé délce žehlicí plochy a 360 ° uchycením síťové šňůry a jejím integrovaným navíječem.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů