Středa, 24. dubna 2024

Dny otevřených dveří ve Vile Augustus

Dny otevřených dveří ve Vile Augustus

Zájemci o kvalitní bydlení i široká veřejnost budou mít možnost prohlédnout si unikátní nízkoenergetický projekt Vila Augustus v rámci Dnů otevřených dveří 15. a 16. června. Program akce obohatí prodejní výstava předních současných výtvarníků - Jakuba Špaňhela a Petra Pastrňáka.

Prosvětlený prostor nově dostavěné nízkoenergetické bytové Vily Augustus, která získala řadu ocenění včetně prestižní ceny Projekt roku 2011, nabízí překrásný výhled. Na své si přijdou zejména ti, kteří se zajímají o moderní technologie v oblasti ekologického bydlení. Právě jimi totiž tato moderní budova disponuje.

vilaNa akci bude představen i luxusní nízkoenergetický projekt Vily Diamantica které jsou zasazeny do výjimečného přírodního amfiteátru Prokopského údolí pod pražským Barrandovem a díky své lokalitě přinášejí budoucím majitelům vysokou míru soukromí a intimity.

Oba projekty pochází z dílny developerské společnosti JRD, s.r.o., která je již od svého vzniku v roce 2003 lídrem na trhu nízkoenergetické a energeticky pasivní bytové výstavby v České republice. Pro JRD není zdravé a ekologické bydlení jen prázdným pojmem, ale tvoří firemní filozofii, za kterou si stojí celý tým společnosti.
Dny otevřených dveří se konají 15. a 16. června (pátek a sobota) od 10 do 18 hodin na adrese Vila Augustus, Na Výsluní 10/589, Praha 10.

Více informací najdete na www.jrd.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů