Sobota, 20. dubna 2024

Dražba mobilního domku vrcholí. Využijte poslední příležitost si jej prohlédnout

Dražba mobilního domku vrcholí. Využijte poslední příležitost si jej prohlédnout

Aukce mobilního domku má za sebou osmý den a pomalu se blíží do finále. Již nezbývá mnoho a domek získá nového majitele. Máte tedy poslední příležitost si dražený dům prohlédnout. Přijďte se podívat, jak to nakonec všechno dopadne.

Mobilní pasivní domek prozatím poklidně stojí na letňanském výstavišti, ale jeho dveřmi již prošly desítky a stovky zvědavých návštěvníků veletrhu FOR ARCH 2012. K návštěvě bude domek otevřený až do soboty, poté však již poputuje k novému majiteli.

Na Aukro.czse pomalu schyluje k závěru dražby, která trvá od středy 12. září a před sebou má jen několik posledních hodin. Kolik bude konečná cena tohoto domku? To se dozvíme v sobotu v 11,30. Přesně v tuto chvíli bude dražba ukončena a poslední nejvýše přihazující se stane novým držitelem klíčků od mobilního domu, který teprve před několika měsíci vznikal před vašima očima na brněnském výstavišti.

Celý příběh našeho mobilního pasivního domu si připomeneme v komentované závěrečné půlhodině dražby. Tu bude v sobotu od 11. hodiny uvádět Eva Decastelo, a to v rámci doprovodného programu"Pasivní domy - bydlení, které baví".

Přijďte se podívat, jak se budou vyvíjet závěr této neobyčejné dražby, jak to všechno začalo a jak to nakonec všechno dopadne. Najdete nás v Hale 1, sektor E.

Na shledanou se těší Centrum pasivního domu ve spolupráci sH.L.C. s.r.o., AGROP NOVA a. s.a SLAVONA, s.r.o. a dalšími členy sdružení.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů