Úterý, 23. dubna 2024

EZOP NABÍZÍ EKOLOGICKOU TAPETU

EZOP NABÍZÍ EKOLOGICKOU TAPETU

Při zařizování interiéru se stále více lidí obrací pro radu k designérům. Ti stále častěji volí fototapety, které podtrhují nebo velmi příjemně vytváří atmosféru v interiéru a jsou také vděčné pro řešení "optických" klamů v daném prostoru. Fototapety s vlastním designem se dnes velmi nosí a jsou trendem dnešní doby.

Fototapety už dávno nejsou novinkou, ale rychlý vývoj nám otevírá další možnosti. Společnost Ezop představuje ekologickou tapetu, která v kombinaci s ekologickým latexovým tiskem splňuje podmínky zdravotně nezávadného produktu. Na tapetu je možné natisknout jakýkoliv motiv, od jednoduché struktury až po fotografie plné zážitků ve foto kvalitě. Rozměrově nejste omezeni, fototapeta se tiskne na jednotlivé díly v šířce 100-130 cm.

Samotná aplikace je také velmi snadná a práce je čistá. Fototapeta je unikátní rovněž v důmyslném vybavení lepidla na rubové části tapety, k jeho nastartování postačí pouze čistá voda. V kombinaci s latexovou tiskovou technologií, která je absolutně bezzápachová a přitom vysoce odolná, vychází ekologická fototapeta jako ideální produkt pro tvorbu kreativních interiérů na míru.

Aplikace je možno provést na jakoukoliv standardně upravenou stěnu, která má alespoň minimální savé vlastnosti. Problémem tedy nejsou sádrokartonové desky, panely, omítky, nátěry, lehce strukturované omítky ani některé laminované dřevotřísky. Tisk se nepoškodí ani při tvrdém přehnutí či zmuchlání. Všechny na první pohled viditelné ohyby se díky obrovské roztažnosti tapety během jejího vysychání zcela vyhladí. Lepidlo je vodou ředitelné, a tak nemusíte nic složitě uklízet ani řešit své oblečení, zkrátka si nic nezničíte. Dávkování správné vrstvy lepidla za vás udělá sama tapeta a jediný aplikační prostředek, který potřebujete, je například houba či hadr. Pokud se navíc rozhodnete znovu pro změnu, výrobce garantuje, že po dobu šesti měsíců stačí k odstranění pouze voda a vše jde velmi snadno v jednom kuse, bez poškození stěny.

Výrobce ekologické tapety přikládá ke svému produktu certifikát Institutu Greenguard, který potvrzuje, že tapety jsou vhodné do dětských pokojů, školky, nemocnice, kanceláře, obývacích pokojů, hal a veřejných budov. Samozřejmostí je pak atestace nehořlavosti třídy A.

ZDROJ: SIGN

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů