Sobota, 20. dubna 2024

Nové knihy - Bazény pro zdraví a radost...

Nové knihy - Bazény pro zdraví a radost...
V souvislosti s velkým úspěchem prvního vydání knihy o bazénech vyšlo nové, aktualizované a přepracované vydání. V současnosti je uplatnění privátních a poloprivátních (i jiných) bazénů ještě mnohem větší, než tomu bylo v době, kdy se na pulty knihkupectví dostalo vydání první (v roce 1999). S tím je také spojeno to, že každý, kdo si chce takový bazén pořídit či provozovat, shání informace o nabídce tohoto sortimentu, o technických, technologických, hygienických, ekologických i ekonomických požadavcích na bazény apod.
Bazén není laciná a jednoduchá hračka, kterou lze snadno odložit a vyměnit za hračku jinou. Aby bazény a bazénové prostory (privátní, neveřejné či veřejné) dobře sloužily, musí splňovat nejen zdravotní, hygienické, estetické, legislativní normy, ale i další nároky. Aktuální informace jsou obsaženy právě v této knize.
Petr Šrytr: Bazény. Vydala GRADA PUBLISHING v roce 2004, druhé, přepracované vydání, 108 stran. Cena titulu je 99 Kč včetně DPH.
Zdroj:Podniky a trhy
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů