Pátek, 29. března 2024

12. ROČNÍK VELETRHU VODOVODY – KANALIZACE NOVĚ V BRNĚ

Výstava se na brněnské půdě uskuteční minimálně ve třech letech společně s veletrhem ENVIBRNO, který opouští komplex Stavebních veletrhů Brno.
12. ROČNÍK VELETRHU VODOVODY – KANALIZACE NOVĚ V BRNĚ

Společnost Veletrhy Brno, a.s. vyhrála výběrové řízení na organizátora výstavy VODOVODY – KANALIZACE, které vyhlásilo Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR (SOVAK). Nadcházející ročník se uskuteční na brněnském výstavišti ve dnech 23. až 25. května 2006.

 

Výstava se na brněnské půdě uskuteční minimálně ve třech letech společně s veletrhem ENVIBRNO, který opouští komplex Stavebních veletrhů Brno. Vzniká tak samostatný komplex veletrhů zaměřený na vodohospodářství a celou oblast ochrany životního prostředí – „ekologické veletrhy Brno“.

 

Jde o výjimečnou specializovanou akci, která nemá v ČR konkurenci, většina důležitých „hráčů“ v oboru se proto sejde právě zde.

 

Tématem výstavy VODOVODY-KANALIZACE zůstane vodohospodářství, veletrh ENVIBRNO se zaměří na ostatní složky životního prostředí – na ochranu ovzduší, ochranu půdního fondu a krajiny, snižování úrovně hluku nebo odstraňování starých ekologických zátěží.

 

Přínosem pro vystavovatele bude především zvýšení účasti zástupců komunální sféry, posílení zahraniční účasti, především ze sousedních států, Ruska a Běloruska, a také výhodné ceny pronájmu výstavní plochy. Dalším přínosem, především pro vystavovatele z výstavy VODOVODY-KANALIZACE, je moderní, snadno dostupný veletržní areál, komplexní výstavářský servis, ubytování v těsné blízkosti výstaviště, parkování pro vystavovatele zdarma a mnohé jiné. Přihlášení vystavovatelé mohou také bezplatně využít možnosti prezentace vlastní firmy a produktů či služeb na PR portálu, který je součástí webových stránek veletrhu.

 

Majitelem veletrhu VODOVODY – KANALIZACE nadále zůstává sdružení SOVAK, které je dobrovolným nevládním a nevýdělečným zájmovým sdružením v oboru veřejných vodovodů a kanalizací (www.sovak.cz)

 

Ekologické veletrhy Brno proběhnou pod záštitou Ministerstva životního prostředí a dalších odborných institucí.

 

Součástí doprovodného programu bude úspěšný projekt Envikongres, třídenní špičková konference zaměřená na problematiku IPPC.

 

Martin Lánský

manažer PR a reklamy

Tel. 420 541 152 890, Fax: 420 541 152 889, E-mail: mlansky@bvv.cz
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů