Čtvrtek, 18. dubna 2024

Írán - výstavba a provozování čistírny odpadních vod

Írán - výstavba a provozování čistírny odpadních vod
* Referenční číslo CzechTrade: 
TE200762203
 
* Stav tendru: 
výzva k předkvalifikaci  
 
* Financování: 
Světová banka  
 
* Země: 
 
* Datum uzávěrky:  
12.03.2007 
 
* Zdroj informace:  
DB 
 
* Obor dle celního sazebníku:
 
S009993 Stavební činnost - činnost ve stavebnictví

 
 
 
Anotace tendru:

Islámská republika Irán obdržela od Mezonárodní banky pro rekonstrukci a rozvoj (IBRD) půjčku na financování projektu dodávek vody a hygienických opatření v oblasti Ahwaz a Shoraz a část prostředků hodlá použít na vybudování a provozování čistírny odpoadních vod v Shirazu s kapacitou 100.000 ml/den. Vodovodní úřad v Shirazu nyní vyzývá všechny vhodné zájemce o prekvalifikaci pro účast ve výběrovém řízení na výstavbu (po dobu 2 let) a následného provozování po dobu 1 roku, aby se po zaplacení nevratného poplatku 180,- EUR přihlásili o zaslání před-kvalifikačních dokumentů. Vypsání výběrového řízení se předpokládá v květnu roku 2007.

 
Popis tendru (Angličtina):

Country: Iran
Project: AHWAZ AND SHIRAZ WATER SUPPLY AND SANITATION PROJECT
Financing: World Bank
Abstract: DESIGN, BUILD AND OPERATE OF THE LONG TERM WASTEWATER TREATMENT PLANT IN SHIRAZ
Sector: Consultants
Loan/Credit Number: Loan No. 4738-IRN; Project ID: P071191
Contract/Bid Number: Invitation for Prequalification
Deadline: 12 March 2007


This notice appears in UN Development Business Online only and not in the printed version. Although this notice is assigned to a specific print issue, the official publication date of this notice is considered the date that it is posted online (see below).

This invitation for prequalification follows the general procurement notice for this project that appeared in UN Development Business No. 691 of 30 November 2006 and in dgMarket.

The Islamic Republic of Iran has received a loan from the International Bank for Reconstruction and Development (IBRD) toward the cost of the Ahwaz and Shiraz Water Supply and Sanitation Project, and it intends to apply part of the loan proceeds to payments under the contract for design, build and operate of the long term wastewater treatment plant in Shiraz. The Shiraz Water and Wastewater Company intends to prequalify contractors and/or firms for design-build-operate contract for the new wastewater treatment plant located in Shiraz with a capacity of 100,000 mł/day The scope of work will be to design and build the new wastewater treatment plant and all its facilities within two years and to operate it for one year after the completion. It is expected that invitations for bid will be made in May 2007.

Prequalification will be conducted through prequalification procedures specified in the World Bank’s Guidelines: Procurement under IBRD Loans and IDA Credits, May 2004, and is open to all bidders from eligible source countries, as defined in the guidelines.

Interested eligible applicants may obtain further information from and inspect the prequalification document at SCHLEGEL Consulting Engineers address below from 0900 to 1200 hours. A complete set of the prequalification document in English language may be purchased by interested applicants on the submission of a written application to the address below and upon payment of a nonrefundable fee of Euro 180. The method of payment will be direct deposit to the special account (account number below). The document will be sent by TNT Global Express. Alternatively the PQD can be purchased electronically under the procedures described in the attachment to this IFP.

Account for payment of nonrefundable fee for the PQD:


Bank: Stadtsparkasse Muenchen

Account No. 20144853

IBAN: DE80 7015 0000 0020 1448 53

Swift-Code: SSKMDEMM

Procedure for purchasing the PQD electronically:

The complete PQD will be delivered as a PDF-document by email on a written request by mail or by email at the above address.

Applications for prequalification should be submitted in sealed envelopes, delivered to the address below by 1100 hours on 12 March 2007, and be clearly marked “Application to Prequalify for Design, Build and Operate of the Long Term Wastewater Treatment Plant in Shiraz.”


Contact: SCHLEGEL Consulting Engineers.
Attn: Mr. Gerhard Wuerzberg, Project Officer.
Guntherstrasse 29.
80639 Muenchen, Germany.
Tel: (49-89) 1790-2117.
Fax: (49-89) 1790-2184.
E-mail: gerhard.wuerzberg@ib-schlegel.de

 

Kontaktní informace:
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů