Čtvrtek, 28. března 2024

Primátorka oceňovala za záchranu při povodních

Primátorka oceňovala za záchranu při povodních

V pondělí 11.6.2007 ve 13:00 hod. se na radnici Statutárního města Zlín uskutečnilo slavnostní poděkování za pomoc při povodních. Slavnostního ocenění se ujala primátorka Irena Ondrová a její první náměstek Martin Janečka. Oba společně poděkovali zástupcům profesionálních i dobrovolných hasičů ze Zlína, strážníkům Městské policie Zlín a zástupci Technických služeb Zlín.
12.06.2007 Aktualizováno 12.06.2007 09:43:48

Zvláštní ocenění a pamětní listy byly uděleny dvěma zachráncům za obětavou pomoc při povodni a záchraně dvou dětí. Jedno si odnesl hasič Josef Vlk ze zlínské stanice, který zachránil z vody mladíka, když spadl z chodníku do vodního proudu. Na stejném místě se podařilo pětadvacetileté Michaele Křivé zachránit jedenáctiletou holčičku, která skončila také pádem ve vodě. Oba zachránci obdrželi dary a peněžní šek na 5 tis. Kč.

Za HZS Zlínského kraje převzal poděkování ředitel Mojmír Jurka a ředitel pro IZS Hynek Marák. Uznání za práci při povodních si převzal také Ing. Vladimír Hanák, který organizoval záchranné práce za sbory zlínských dobrovolných hasičů. Za Městskou policii Zlín převzal poděkování ředitel Milan Kladníček. Za pomoc technických služeb převzal poděkování ředitel František Kostelník.

Zdroj: HZS Zlínského kraje

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů