Čtvrtek, 25. dubna 2024

Rozvoj vodovodních a kanalizačních služeb

Rozvoj vodovodních a kanalizačních služeb
* Referenční číslo CzechTrade: 
TE200764169
 
* Stav tendru: 
avízo tendru  
 
* Financování: 
EBRD /Evropská banka pro obnovu a rozvoj/  
 
* Země: 
 
* Datum uzávěrky:  
31.03.2008 
 
* Zdroj informace:  
DB 
 
* Obor dle celního sazebníku:
 
S009993 Stavební činnost - činnost ve stavebnictví

 
 
 
Anotace tendru:

Komunální vodohospodářská a kanalizační společnost jižního pobřeží Krymu v Krymské autonomní republice na Ukrajině požádala o Evropskou Banku pro Rekonstrukci a Rozvoj (EBRD) o půjčku a prostředky z této půjčky hodlá použít na projekt rozvoje vodovodních a kanalizačních služeb ve městě Jalta a dalších menších obcích podél oblasti jižního pobřeží, která se nazývá „Velká Jalta“. Navrhovaný projekt ve výši 13 mil. EUR bude obsahovat následující komponenty:
-vodárny
-vodní čerpadla
-kanalizační stoky
-sanitační práce
-pomocná zařízení

Případné předkvalifikace se předpokládají ve čtvrtém čtvrtletí roku 2007, vypsání konkrétních výběrových řízení potom v prvním čtvrtletí roku 2008. Vhodní zájemci o účast ve výběrových řízeníh mohou kontaktovat níže uvedenou adresu.
Komunální vodohospodářská a kanalizační společnost jižního opbřeží Krymu v Krymské autonomní republice na Ukrajině, pořádala o Evropskou Banku pro Rekonstrukci a Rozvoj (EBRD) o půjčku a prostředky z této půjčky hodlá použít na projekt rozvoje vodovodních a kanalizačních služeb ve městě Jalta a dalších menších obcích podél oblasti jižního pobřeží, která se nazývá „Velká Jalta“. Navrhovaný projekt ve výši 13 mil. EUR bude obsahovat následující komponenty:
-vodárny
-vodní čerpadla
-kanalizační stoky
-sanitační práce
-pomocná zařízení

Případné předkvalifikace se předpokládají ve čtvrtém čtvrtletí roku 2007, vypsání konkrétních výběrových řízení potom v prvním čtvrtletí roku 2008. Vhodní zájemci o účast ve výběrových řízeních mohou kontaktovat níže uvedenou adresu.

 
Popis tendru (Angličtina):

Country:Ukraine
Project:CRIMEA MUNICIPAL WATER AND WASTEWATER INFRASTRUCTURE PROJECT
Financing:European Bank for Reconstruction and Development
Abstract:GENERAL PROCUREMENT NOTICE
Sector:Water Supply/Sanitation
Deadline:not specified


This notice appears in UN Development Business Online only and not in the printed version. Although this notice is assigned to a specific print issue, the official publication date of this notice is considered the date that it is posted online (see below).

The Communal Water and Wastewater Management Utility of the South Coast of the Crimea (the Company), in the Autonomous Republic of Crimea in Ukraine has applied for a loan from the European Bank of Reconstruction and Development (EBRD) and intends using the proceeds to improve the sustainability and level of water and waste water services in the City of Yalta and a number of smaller municipalities along the south coast called “Great Yalta”, the most famous resort area in the Crimea. The proposed project, to be financed from the loan, donors and the client’s own funds, which has a total estimated cost of about EUR 13 million, will require the procurement of the following goods, works and services:
• Water mains
• Water pumps
• Wastewater collectors
• Sanitation works
• Auxiliary equipment

Prequalification, if any, of tenderers for the above contracts is expected to begin in the IV quarter 2007, while the tendering is expected to start in the I quarter 2008.

Contracts to be financed with the proceeds of a loan from the EBRD will be subject to the EBRD`s Procurement Policies and Rules and will be open to firms from any country. The proceeds of the EBRD`s loan will not be used for the purpose of any payment to persons or entities, of for any import of goods, if such payment or import is prohibited by a decision of the United Nations Security Council taken under Chapter VII of the Charter of the United Nations or under a law of official regulation of the Purchaser`s country.

Interested suppliers, contractors and consultants should contact the address below.

The time period allocated to the interested parties to respond to this notice is governed by the initial date of the publication on the EBRD`s Web site.

Contact:Mr Dmytro Evgenovych Namiak.
Director General.
Communal Water and Wastewater Management Utility of the South Coast of Crimea.
27 Kryvoshty St., Yalta .
The Autonomous Republic of Crimea.
98612, Ukraine .
Tel: (38-0654) 343-062.
Fax: (38-0654) 343-052 .
E-mail: ghuravskaya@list.ru
Notice Number:EBRD111-707/07
UNDB Print Edition:Issue No. 707, 31 July 2007
Posted Online:12 July 2007

 

Kontaktní informace:
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů