Pátek, 29. března 2024

Služby konzultantů financované Světovou bankou - digitalizace záznamů o toku řek a výběr hydrogeologických dat

Služby konzultantů financované Světovou bankou - digitalizace záznamů o toku řek a výběr hydrogeologických dat
* Referenční číslo CzechTrade: 
TE200866148
 
* Stav tendru: 
výzva k projevení zájmu  
 
* Financování: 
Světová banka  
 
* Země: 
 
* Datum uzávěrky:  
31.01.2008 
 
* Zdroj informace:  
DB 
 
* Obor dle celního sazebníku:
 
S000000 Blíže neurčeno - Služby

 
 
 
Anotace tendru:

Federativní republika Brazílie obdržela od Světové banky (WB) financování na pokrytí nákladů projektu správy federálních vodních zdrojů (PROÁGUA) a část těchto prostředků hodlá použít na nákup služeb konzultantů, konkrétně na digitalizace záznamů o toku řek a výběr hydrogeologických dat. Doba kontraktu se předpokládá 14 měsíců od podpisu smlouvy. Vhodní zájemci z řad konzultantů, kteří prokáží svoji způsobilost poskytnutím příslušných referencí, katalogů a brožur, a doložením zkušeností z projektů v podobných podmínkách a způsobilostí personálu, mohou projevit svůj zájem o poskytnutí služeb písemně na níže uvedenou adresu do 31. ledna 2008. Více informací o projektu lze obdržet na níže uvedené adrese v době mezi 9:00-12:00 a 14:00-18:00.

 
Popis tendru (Angličtina):

Country:Brazil
Project:FEDERAL WATER RESOURCES MANAGEMENT PROJECT - PROÁGUA (ADDITIONAL FINANCING)
Financing:World Bank
Abstract:CONSULTING SERVICES: DIGITALIZATION OF RIVER FLOW RECORDS AND EXTRACTION OF HYDROLOGICAL DATA IN ORDER TO LOAD INTO THE WATER RESOURCES INFORMATION NATIONAL SYSTEM – SNIRH DATABASE
Sector:Consultants
Loan/Credit Number:Loan No. 7420-CHA; Project ID No. P038895
Contract/Bid Number:Expressions of interest
Deadline:31 January 2008


This notice appears in UN Development Business online only and not in the printed version. Although this notice is assigned to a specific print issue, the official publication date of this notice is considered the date that it is posted online (see below).

The Federative Republic of Brazil has received financing from the World Bank toward the cost of the Additional Financing for the Federal Water Resources Management Project - PROÁGUA, and intends to apply part of the proceeds for consultant services. The services include Digitalization of river flow records and extraction of hydrological data in order to load into the Water Resources Information National System – SNIRH database.

The main objective of the service is digitalize ANA’s river flow records and to extract its hydrological data in order to incorporate into the Water Resources Information National System – SNIRH database.

The timeline for accomplishing the assignment will be of 14 (fourteen) months, beginning from the date of the Service Authorization.

The National Water Agency – ANA (Agęncia Nacional de Águas) now invites eligible consultants to indicate their interest in providing the services. Interested consultants must provide information indicating that they are qualified to perform the services (brochures, description of similar assignments, experience in similar conditions, availability of appropriate skills among staff, CV of the indicated Coordinator for the services, etc). Consultants may associate to enhance their qualifications.

A consultant will be selected in accordance with the procedures set out in the World Bank’s Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (current edition).

Interested consultants may obtain further information at the address below during office hours [9:00h to 12:00h and 14:00h to 18:00h].

Expressions of interest must be delivered to the address below by 31 January, 2008.

Contact:Agęncia Nacional de Águas.
Attn: Herman Antunes – Executive Manager.
Setor Policial Sul, Área 5, Quadra 3, Bloco B, Sala 211.
CEP: 70.610-200 – Brasília – DF - Brazil.
Tel: 55 (61) 2109-5295.
Fax: 55 (61) 2109-5296.
E-mail: herman@ana.gov.br.
Web site:
www.ana.gov.br

 

Kontaktní informace:
* Kontakt:
Tomáš Rousek
specialista pro projekty Světové Banky
tomas.rousek@czechtrade.cz

 
Tel.: 420224907522
Fax: 420224910164
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů