Čtvrtek, 25. dubna 2024

WATENVI je nový název Ekologických veletrhů

WATENVI je nový název Ekologických veletrhů
Tiskové středisko BVVNa slavnostním galavečeru představil první náměstek generálního ředitele Veletrhy Brno, a. s. Aleš Pohl nový vizuál Ekologických veletrhů Brno. Od příštího ročníku ponesou Mezinárodní vodohospodářská výstava Vodovody-Kanalizace a Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO společný název Mezinárodní vodohospodářský a ekologický veletrh WATENVI.

„Vznikl nový název, který symbolizuje sepjetí dvou oborů a současně anglický text vyjadřuje budoucnost tohoto veletrhu, která rozhodně tkví v mezinárodnosti. Toto sepjetí vzniklo spojením dvou slov watter a environment a vyjadřuje, o čem veletrh bude,“ uvedl Pohl.

„Věřím, že pod společnou novou značkou bude veletrh stejně zajímavý a přitažlivý pro všechny společnosti a zájemce, kteří patří do oboru vodovodů a kanalizací a přispějí ke zlepšení úrovně životního prostředí nejen v ČR, ale i v okolních zemích,“ uvedl František Barák, předseda představenstva SOVAK ČR, které je pořadatelem Mezinárodní vodohospodářské výstavy VOD-KA.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů