Pátek, 29. března 2024

Tendr na dodávky hlavního uzávěru a vodovodního řadu ve městě Buchara

Tendr na dodávky hlavního uzávěru a vodovodního řadu ve městě Buchara
Referenční číslo CzechTrade: 
TE200868890
 
* Stav tendru: 
výzva k projevení zájmu  
 
* Financování: 
Světová banka  
 
* Země: 
 
* Datum uzávěrky:  
02.10.2008 
 
* Zdroj informace:  
DB 
 
* Obor dle celního sazebníku:
 
T000000 Neurčeno

 
 
 
Anotace tendru:

Vláda republiky Uzbekistánu obdržela od Mezinárodní banky pro rekonstrukci a rozvoj (IBRD), která je součástí skupiny Světové banky (WB), půjčku na financování projektu dodávek vody v Buchaře a Samarandu, a část prostředků v rámci tohoto projektu hodlá použít na platby kontraktu na výstavbu hlavního uzávěru a vodovodního řadu ve městě Buchara. Jedná se konkrétně o:
• Rekonstrukci zařízení pro úpravu vody v čistírně odpadních vod Shakhrud a vtoku v Zarafshan, výstavbu filtrovací stanice v čistrně odpadních vod Shakhrud.
Vhodní zájemci o účast ve výběrovém řízení mohou zakoupit kompletní tendrovou dokumentaci v angličtině na základě písemné žádosti a po zaplacení nevratného poplatku ve výši 260,000 uzbeckých soumsů nebo 200 USD na níže uvedené adrese, kde je též možno získat více informací o projektu případně nahlédnout do tendrové dokumentace a to v době mezi 9:00-18:00. Nabídky musí být doručeny na níže uvedenopu adresu nejpozději do 2. října 2088 do 15:00 hodin místího času. Spolu s nabídkou musí být poskytnuta záruka za nabídku ve výši 165,000,000 soumsů nebo 125,000 USD.

 
Popis tendru (Angličtina):

Country:Uzbekistan
Project:BUKHARA AND SAMARKAND WATER SUPPLY PROJECT
Financing:World Bank
Abstract:RECONSTRUCTION OF WATER TREATMENT FACILITIES AT SHAKHRUD WTP AND ZARAFSHAN WATER INTAKE, CONSTRUCTION OF A FILTERING STATION AT SHAKHRUD WTP
Sector:Water Supply/Sanitation
Loan/Credit Number:Loan No.4655-UZ, Credit No.3620-UZ
Contract/Bid Number:Invitation for Bids (IFB), Contract Identification No. ICB-33-B
Deadline:2 October 2008


1.The Government of the Republic of Uzbekistan has received a loan from the International Bank for Reconstruction and Development toward the cost of the Bukhara and Samarkand Water Supply Project, and intends to apply part of the funds to cover eligible payments under the Contract for construction works of water main and water pipe network laying in Bukhara City on the following Lots:
• Reconstruction of water treatment facilities at Shakhrud WTP and Zarafshan water intake, construction of a filtering station at Shakhrud WTP.

2. Bukhara Regional Production Enteprise “Suvokova” now invites sealed bids from eligible bidders for the above-mentioned works grouped into the Lots. The bidders may bid for any one, a combination of lots, or all lots under this invitation. Lots will be evaluated and contract awarded separately on a lot by lot basis.

The bidding will be conducted through the international competitive bidding procedures as specified in the World Bank’s Guidelines: Procurement under IBRD Loans and IDA Credits (current edition), and is open to all eligible bidders as defined in the guidelines.

3. Interested eligible bidders may obtain further information from and inspect the bidding documents from the Project Coordination Unit at the address below during office hours (9.00-18.00). A complete set of the bidding documents in English may be purchased by interested bidders on the submission of a written application to the address below and upon payment of a nonrefundable fee. The fee, to defray printing and mailing/shipping costs, should be nominal of 260 000,0 Uzbek Soums or US$ 200. The method of payment will be Bank transfer to the stipulated below account. The document will be sent by air-mail for overseas delivery and by courier for local delivery.

Beneficiary: BSWS Project Coordination Unit
Bank account: 20210840204262646007
in ABN AMRO Bank NB Uzbekistan A.O.
SWIFT code: ABNAUZ22
Bank-correspondent: ABN AMRO Bank New York
SWIFT code of Bank-correspondent: ABNAUS33

4. Bids shall be valid for a period of 60 days after Bid opening and must be accompanied by a bid security for the respective Lot(s):
• Soum 165,000,000 or US$ 125,000

or its equivalent in a hard currency, for each lot, and shall be delivered to PCU office (Room 201, 2nd floor) on or before 15:00 hours on 2 October 2008, at which time they will be opened in the presence of the bidders who wish to attend. Late bids will be rejected.

5. Qualified domestic contractors may be eligible to receive a margin of preference of 7˝ percent in Bid evaluation.

Contact:“Bukhara Samarkand Water Supply Project”.
1, Niyozbek yuli.
Tashkent 100035, Uzbekistan.
Tel: (998-71) 235-4497.
Fax: (998-71) 235-8290.
E-mail: waterproject@unitech.uz
Notice Number:WB3412-734/08
UNDB Print Edition:Issue No. 734, 16 September 2008

 

Kontaktní informace:
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů