Úterý, 23. dubna 2024

Prezentace projektu na čínském finále

Prezentace projektu na čínském finále
Zlepšení kvality vody Velkého boleveckého rybníka biomanipulací, to je název projektu, se kterým se letos 6. až 10. listopadu bude ucházet statutární město Plzeň o přízeň poroty v čínském Dongguanu. Tam se totiž uskuteční 12. ročník mezinárodní soutěže, která se věnuje trvale udržitelnému rozvoji, kvalitě života a životnímu prostředí v obcích - The International Awards for Liveable Communities (zkráceně LivCom). Uvedený projekt postoupil do finále v kategorii trvale udržitelných projektů (Environmentally Sustainable Project Awards).

V příštím roce se tato prestižní mezinárodní soutěž uskuteční poprvé v ČR, a to v Plzni (8.-12. října). Mediální partnerem bude Moderní obec.

Zástupci Plzně, kteří se zúčastní čínského finále, budou nejen reprezentovat město v soutěži, ale zároveň pozvou všechny přítomné k účasti na 13. ročníku LivCom Awards. Přímý přenos soutěžního klání bude možné sledovat na oficiálních stránkách projektu www.livcomawards.com.
Zdroj:Moderní obec
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů