Pátek, 19. dubna 2024

Ekologický projekt sprchy od Davida Koo

Ekologický projekt sprchy od Davida Koo

Máte vytříbený vkus, týkající se vaší koupelny? A zároveň dáváte přednost ekologickému vybavení?

Můžeme se setkat s ekologickými sprchami, například od designérů, jako je Jun Yasumoto, který navrhl doslova koupelnové jezírko s vodními rostlinami, namísto klasického sprchového koutu, a nebo naopak s návrháři, kteří před ekologií dávají přednost designu. Tím je proslulý britský designér Rose Lovegrova, pracující s organickými tvary forem. Lze, ale spojit ekologii a design koupelnového vybavení, jako jsou například sprchy, v jedno?

S inovačním a dokonalým nápadem, přišel tvůrce magnetické pohovky CLOUD, David Koo. Jeho myšlenka je jednou z dalších z budoucí kolekce Arc Shower systém. Sprcha, která je konceptem Davida Koo, je nejen pouhým originálním výstřelkem, ale také promyšlený a fascinující nápad.

Sprcha poskytuje funkce, jako je přepínání z obvyklého sprchového módu do úsporného, tedy ekonomického módu a redukuje tak spotřebu elektřiny, ale i vody. Plán sprchy je obloukovitého tvaru, používá 500W vodní čerpadlo k udržení stálého oběhu k recyklaci teplé vody při sprchování. Pomocí dotykové interface poskytuje ovládací panel přístup ke všem funkcím. Nezbývá než jen doufat, že se luxusní a ekologický koncept Davida Koo, se stane již brzy skutečností.

arc_shower_xmmaf_12

www.maxiluxus.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů