Čtvrtek, 28. března 2024

Pozvánka na konferenci Energetická účinnost, změna klimatu a kontrola emisí

Dne 20. listopadu 2008 pořádá Evropské společenství pro energii a životní prostředí

Pozvánka na konferenci Energetická účinnost, změna klimatu a kontrola emisí

Datum: čtvrtek 20.11.2008

Čas: 9.00 – 15.00 hod.

Místo: kongresový hotel Clarion Congress Hotel (Freyova 33, Praha 9)

Jazyk: čeština a angličtina (simultánní tlumočení zajištěno)

Dne 20. listopadu 2008 pořádá Evropské společenství pro energii a životní prostředí, organizace zastupující zájmy evropského klimatizačního, tepelného a chladírenského průmyslu, se sídlem v Bruselu (The European Partnership for Energy and the Environment; dále jen EPEE), konferenci, jejímž tématem je energetická účinnost, změna klimatu a kontrola emisí. Konference je pořádána pod záštitnou Ministerstva životního prostředí ČR. Na přípravách v České republice se podílí Svaz chladicí a klimatizační techniky a Společnost pro techniku prostředí. Mediálními partnery této mezinárodní konference je EnviWeb a TZB-info.

Na konferenci budou přednášet významní odborníci uvedených oborů a podnikatelé sféry jak ze zahraničí, tak z České republiky, dále pak zástupci státních orgánů, nevládních organizací, sdělovacích prostředků apod. Aktuální program konference bude zveřejněn od konce září na webových stránkách svazu.

Součástí konference jsou dvě panelové diskuse, první na téma „Politický dopad na průmysl a spotřebitele“ a druhá na téma „Obnovitelné zdroje energie a tepelná čerpadla“.  Akce bude ukončena pódiovou diskusí „Energetická účinnost – win win – situace“.

S výhledem na předsednictví České republiky v Radě Evropské unie od 1. ledna 2009 představuje daná konference jedinečnou příležitost k projednání aktuálních klíčových otázek týkajících se energie a životního prostředí jak z pohledu spotřebitelů, tak průmyslu a politiky.

Konference je bez poplatku, kapacita účastníků je však omezena, registrace účastníků bude probíhat od 22.9.2008 u společnosti PROveletrhy, která organizaci konference zajišťuje.

 

Kontakt:

PROveletrhy s.r.o., kontaktní osoba Naďa Lichte

Umělecká 7, 170 00 Praha 7

Tel.: 220 511 974, fax: 220 511 975

e-mail: info@proveletrhy.cz
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů