Pátek, 29. března 2024

Connery pózuje pro Vuittona

Connery pózuje pro Vuittona
- Proslulý herec "přes kabelky" podporuje ochranu klimatu

Jeden z nejslavnějších představitelů Jamese Bonda, herec Sean Connery, se ve svých 78 letech vrací k modelingu. Na snímku světoznámé americké portrétní fotografky Annie Leibovitzové pózuje pro firmu Louis Vuitton.

Snímek Conneryho zachycuje, jak o slunečném ránu sedí na starém dřevěném molu nedaleko svého domova na Bahamách. Na sobě má panamák, černý rolák a vykasané světlé bavlněné kalhoty. U nohou mu leží ikona firmy Louis Vuitton - cestovní kabela Keepall.

"Jsou cesty, které se stanou legendami," zní motto odkazující na dlouhou historii proslulé módní značky spojené s osobnostmi od francouzské císařovny Eugénie přes Ernesta Hemingwaye po Audrey Hepburnovou.

Connery, který se svou dokonalou postavou ve dvaadvaceti letech stál nahý modelem v hodinách kreslení na edinburské akademii výtvarných umění a následující rok skončil třetí v kulturistické soutěži Mr. Universe, se nyní stal další světovou osobností spolupracující s Leibovitzovou v kampani Louise Vuittona, jež propaguje "základní hodnoty". Výtěžek z kampaně plyne na podporu projektu na ochranu klimatu iniciovaného Alem Gorem.

Podobně fotografováni byli již tenista Andre Agassi s manželkou Steffi Grafovou, herečka Catherine Deneuveová, rocková legenda Keith Richards ze skupiny Rolling Stones, americká režisérka Sofia Coppolová a její otec, režisér Francis Ford Coppola, či někdejší ruský prezident Michail Gorbačov.
Zdroj:Podniky a trhy
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů