Pátek, 29. března 2024

Konference Výchova ke zdraví a kvalita života II

Konference Výchova ke zdraví a kvalita života II

Katedra výchovy ke zdraví Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích pořádá ve spolupráci se Zdravotně sociální fakultou JU, Státním zdravotním ústavem Praha a Českou společností pro výživu a vegetariánství ve dnech 8. - 10. října 2009 mezinárodní konferenci Výchova ke zdraví a kvalita života II. Konference se uskuteční v hotelu Štekl v Hluboké nad Vltavou.

Záštitu nad konáním konference přijali prof. PhDr. Václav Bůžek, CSc., rektor Jihočeské univerzity, doc. PhDr. Alena Hošpesová, Ph.D., děkanka Pedagogické fakulty JU, Mgr. Jiří Zimola, hejtman Jihočeského kraje a Ing. Tomáš Jirsa, starosta Hluboké nad Vltavou.

Slavnostní zahájení konference se za účasti rektora Jihočeské univerzity prof. V. Bůžka uskuteční dne 8. října 2009 od 10 hodin v sále "Oranžerie". Každý konferenční den zahájí hlavní referáty, po kterých budou následovat jednání v sekcích a prezentace posterových sdělení. Tématy jednotlivých sekcí jsou např. možnosti aktivního ovlivnění kvality života, výchova ke zdraví ve školství nebo koncepce řešení zdraví pedagogů.

Pro účastníky konference je připraven bohatý doprovodný program - cyklistika, cvičení v zámeckém parku, golf v přírodním areálu Hluboká n. Vltavou, návštěva zámku Hluboká nad Vltavou a zámečku Ohrada, návštěva mezinárodního gymnázia Townshend a wellness program.

Odkaz: kompletní program konference Výchova ke zdraví a kvalita života II

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů