Pátek, 19. dubna 2024

Trendem je sázka jen na přírodu

Švédská kosmetická společnost Oriflame uvedla na trh novou řadu pleťové kosmetiky Ecobeauty, která představuje zásadní zlom v kosmetickém průmyslu.

Trendem je sázka jen na přírodu

Vedle toho, že obsahuje pouze přírodní složky, je její složení a výroba také etická a férová. Ecobeauty je tak první globální kosmetickou řadou, která získala certifikaci čtyř předních nezávislých organizací Fairtrade, Ecocert, Vegan Society a FSC, které prosazují myšlenku udržitelného rozvoje.

BEZ PARABENŮ A SYNTETIKY

Řada Ecobeauty představuje další významný milník v historii společnosti. Od svého vzniku v roce 1967 byla ochrana životního prostředí v Oriflamu jasnou prioritou, jako jedna z prvních kosmetických společností na světě začal Oriflame používat přírodní ingredience a dobrovolně se zavázal netestovat výrobky na zvířatech. Partnerství Ecobeauty s těmito organizacemi znamená konkrétně například garantovaný podíl 95 % a více přírodních ingrediencí z obnovitelných, udržitelných a dosledovatelných zdrojů. Nebo také receptury bez obsahu jakýchkoliv složek živočišného původu, parabenů, silikonu, minerálních olejů a syntetických vůní.

VLAJKOVÁ LOĎ

"Ecobeauty má v sortimentu výrobků Oriflame důležitou roli. Je naší vlajkovou lodí, a tak určuje směr, kterým se chceme do budoucna vydat. Velmi si vážíme spolupráce s nezávislými organizacemi, díky kterým můžeme s jistotou říci, že s naší kosmetikou bude krásná nejen pleť našich zákazníků, ale i celá planeta," říká Johan StÄühl, ředitel společnosti Oriflame Česká republika. V nabídce výrobků Ecobeauty jsou tři pleťové krémy, které zanechají pokožku svěží a příjemně hydratovanou: denní krém, noční a oční vyhlazující krém.

Velkou oblastí pro široké možnosti interiérové dekorace je také keramika, sklo, kov, proutí či další materiály, které tvoří obaly, květináče a truhlíky. Barvy, tvary a materiály můžeme vybírat podle toho, které se hodí ke květinám, do prostoru anebo takové, jež budou tvořit jedinečný a designový kousek v prostoru a působit jako zajímavý solitér. Velmi sympaticky a elegantně také na druhé straně působí stejnokroj, tedy jednodruhové rostliny ve stejných květináčích v několika kusech vedle sebe pravidelně rozmístěné. Květiny a jejich obaly promění každý wellness a spa interiér v oázu pohody a klidu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů