Pátek, 19. dubna 2024

Staré odrůdy v novém sadu

Staré odrůdy v novém sadu

Pod tímto názvem se skrývá víkendovka, která začíná již tento pátek (17.10.2008) na ekofarmě v Podolí u Bouzova. Vítáni jsou všichni mladí lidé se zájmem o přírodu, kteří chtějí strávit víkend v příjemné společnosti podobně smýšlejících dobrovolníků, pobavit se zajímavým programem a ještě k tomu udělat něco pro přírodu.


Hlavní náplní pracovní části akce bude příprava jam a samotné sázení stromků, mulčování, ochrana pletivem a další péče o již zasazené stromy. A samozřejmě i klasické podzimní práce v zahradě jako například hrabání listí. Na účastníky čeká prohlídka Přírodního domu a celé usedlosti včetně přilehlých pozemků.
"Přiučíte se permakultuře a tomu, jak ji provádíme v PermaLotu." Říká jedna z organizátorů akce Radka Jensenová. Máte-li tedy chuť a čas, určitě se nezapomeňte přihlásit.

"Staré odrůdy v novém sadu" je pouze jedna z mnoha víkendových akcí, které pro vás připravili organizátoři Akce Příroda. Tento program Hnutí Brontosaurus připravuje akce pro mladé lidi se vztahem k přírodě a ochotou pomáhat jí. Více informací najdete na www.akcepriroda.cz.

 
Kontaktní osoba: Radka a Max Jensenovi
Telefon: 585 152 010
E-mail: radka@permalot.org

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů